Mεγαλο διπλο στις Σερρες και…final four για το Δημοκριτειο!

Με Λεύκιππο Ξάνθης στον ημιτελικό.
Το Σάββατο 19/5 η φοιτητική ομάδα του Δημοκριτείου αγωνιζόταν στις Σέρρες απέναντι στην ιστορική ομάδα του ΠανσεραΪκού με το σύνολο της κ.Δόλωμα να επικρατεί με 67-78 κάνοντας έτσι το 2-1 στη σειρά των παιχνιδιών. Με αυτή τη νίκη οι φοιτητές προκρίθηκαν στο final four της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, τον Λεύκιππο Ξάνθης.
 
Το Δημοκρίτειο πήρε με δίκαιη νίκη απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο έργο των “μπλέ”. Όπως είναι φυσικό, στον κρίσιμο αυτό αγώνα είχε και την συμπαράσταση των φιλάθλων του που αποτέλεσαν τον 6ο παίχτη της ομάδας.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι και την τρίτη περίοδο, όμως στην τέταρτη οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν την ανωτερότητα τους και έφτασαν στη νίκη με σκορ 67-78. Η νίκη αυτή έχει τεράστια σημασία για το Δημοκρίτειο καθώς προκρίθηκε στο final four  της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
 
Αντίπαλος στην ημιτελική φάση για τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ θα είναι ο Λεύκιππος, ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε κερδίσει την ομάδα της Κομοτηνής στον τελικό του κυπέλλου προ διμήνου.
 
Η αναμέτρηση απέναντι στους “Ξανθιώτες” έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23/5 με την τοποθεσία και την ώρα να παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.
 
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 37 – 34, 50 – 52, 67- 78.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.