Μεγαλη συμμετοχη στο πρωτο Ιφταρ του Σωματειου Ιεροδιδασκαλων Ισλαμικης Θρησκειας

Οι 90 ιεροδιδάσκαλοι από όλη τη Θράκη συγκεντρώθηκαν μαζί με συγγενείς, φίλους και μαθητές για το δείπνο του Ραμαζανιού

Με τη συμμετοχή πάνω από 2.000 ατόμων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Ιφτάρ που διοργάνωσε το Σωματείο Ιεροδιδασκάλων Ισλαμικής Θρησκείας στο ξενοδοχείο «Chris & Eve».
 
Οι ιεροδιδάσκαλοι, που αυτή τη στιγμή είναι περίπου 90 σε όλη τη Θράκη, συγκεντρώθηκαν μαζί με τις οικογένειες, τους συγγενείς τους φίλους και του μαθητές τους για να συνφάγουν σε αυτή την εορτή του Ραμαζανιού, ελπίζοντας πως η εκδήλωση θα γίνει έθιμο.
 
Αυτό είναι το πρώτο Ιφτάρ που πραγματοποιούν, σημείωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μεμέτ Μουσταφά, αφού άλλωστε ο Σύνδεσμος συστήθηκε μόλις το 2013, αλλά ελπίζουν πως τα επόμενα χρόνια θα έχουν καλύτερη πρόοδο.
 
«Είμαστε εδώ όλοι οι Ιεροδιδάσκαλοι οικογενειακά. Όλοι οι φίλοι, οι συγγενείς, οι αγαπητοί και εχθροί μαζί είναι όλοι καλεσμένοι» επεσήμανε ο κ. Μεμέτ Μουσταφά για να ευχαριστήσει στη συνέχεια ιδιαίτερα τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους για την παρουσία τους σε αυτή την πρωτοφανή σε αριθμό εκδήλωση
 
Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι οι ιεροδιδάσκαλοι σε όλη τη Θράκη αυτή τη στιγμή είναι περίπου 90, είναι όλοι διορισμένοι από το ελληνικό κράτος και διδάσκουν σε σχολεία και τεμένη, ενώ ο στόχος είναι να διοριστούν συνολικά 120.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.