Μεγαλη η επιτυχια της 17ης ALEXPO

Το κοινό αγκάλιασε την έκθεση της Αλεξανδρούπολης, που «ρίχνει» αυλαία σήμερα με τον Άκη Πετρετζίκη

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού σε όλες τις μέρες που έμεινε ανοιχτή η 17η ALEXPO, η Διεθνής έκθεση της Αλεξανδρούπολης που άνοιξε τις πόρτες την Παρασκευή και κλείνει σήμερα το βράδυ με τον Άκη Πετρετζίκη να μαγειρεύει με εβρίτικα προϊόντα για τους παρευρισκόμενους.
 

Συνολικά φέτος στην ALEXPO συμμετείχαν 120 εκθέτες, καλύπτοντας στο σύνολο περί τα 2.000 τετραγωνικά μέτρα, 1.720 στον εσωτερικό χώρο και 250 στον εξωτερικό χώρο, με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τεχνολογίας και πληροφορικής, ενέργειας, εξοπλισμού καταστημάτων, τροφίμων ποτών, υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης, υγείας και αισθητικής αλλά και αγροτικών ειδών, κατασκευών και φωτισμού, ειδών κατοικίας, μεταφορικών μέσων να βλέπουν μεγάλο πλήθος κοινού να περνά από τα εκθέματά τους. Επιπλέον η Έκθεση φιλοξενούσε το 5ο σαλόνι αυτοκινήτου σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Εμπόρων αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολης, που εξέθετε για το κοινό της έκθεσης 19 μάρκες αυτοκινήτων.
 

Την Έκθεση άνοιξε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης, που συνεχάρη το Επιμελητήριο για το πείσμα τη συνέχεια και το μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας που εκπέμπει, σε δύσκολα χρόνια και συνθήκες. «Θα πρέπει να εκπέμψουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας», τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο λαός της Περιφέρειας έχει το πείσμα, τη δύναμη και τη δυνατότητα να το κάνει, με την Περιφέρεια να στέκεται πάντα αρωγός σε αυτή την κατεύθυνση. «Η Περιφέρεια πορεύεται με βάση ολοκληρωμένο σχέδιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα με βάση τη διακριτή περιφερειακή ανάπτυξη, ώστε να παίξει το ρόλο της ως επίκεντρο μιας συνεχώς διευρυνόμενης περιοχής» υπογράμμισε ο κ. Παυλίδης.
 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης τόνισε πως η έκθεση αυτή και η συνέχειά της αποτελεί ένα δείγμα του ηρωισμού των επιχειρηματιών και εμπόρων του Έβρου που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον τόπο τους.
 

Τέλος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης χαρακτήρισε την έκθεση πολύτιμο μέσο προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες που επιδιώκουν να σημειώσουν πρόοδο σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών, τεχνογνωσίας και εξωστρέφειας, εκθειάζοντας όσες κινήσεις έχουν γίνει στον Έβρο προς αυτή την κατεύθυνση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.