Με την πρωτη τακτικο μελος της Οικονομικης επιτροπης ο Μακης Προυσινουδης

Αντικατέστησε το Ν. Δαπέργολα τόσο στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου όσο και στην οικονομική επιτροπή του Δήμου

Την πρώτη του παρουσία στα δημοτικά έδρανα είχε ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Σπάρτακου κ. Μάκης Προυσινούδης ο οποίος αντικατέστησε τον πρώην επικεφαλής της παράταξης, κ. Νεκτάριο Δαπέργολα, μετά την παραίτηση του δευτέρου.
 
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νότης Χαραλαμπίδης ανέγνωσε την επιστολή παραίτησης του κ. Δαπέργολα, στην οποία σημειώνεται πως εδώ και αρκετό διάστημα συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι που τον αποτρέπουν από την οποιαδήποτε ενασχόληση με τις τοπικές δημοτικές εξελίξεις, και για αυτό αποχωρεί, μιας και θεωρεί πως οι λόγοι αυτοί δεν θα εκλείψουν σύντομα.
 
Ο κ. Χαραλαμπίδης καλωσόρισε τον κ. Προυσινούδη, ο οποίος τον ευχαρίστησε και απευθυνόμενος στο συμβούλιο δήλωσε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.
 
Ο κ. Προυσινούδης όμως αντικατέστησε τον κ. Δαπέργολα και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής ως τακτικό μέλος, μετά από τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, στην οποία ήταν μοναδικός υποψήφιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.