«Με την προσφορα παιρνεις περισσοτερο απο ο,τι δινεις»

Έτοιμα τα πασχαλινά δέματα της Φιλόπτωχου για 40 περίπου οικογένειες

Δέματα σε περίπου 40 οικογένειες μοίρασε η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής την Μεγάλη Τρίτη, τα οποία συγκέντρωσε στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας
 
Είναι τα δέματα που κάνουν κάθε χρόνο, για Χριστούγεννα και Πάσχα, σημείωσε η πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Σμαρώ Μπραντζουκάκη, με τα δέματα του Πάσχα να περιέχουν το παραδοσιακό αρνάκι, και ακόμα 13 προϊόντα, όπως τυριά, παριζάκι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, ρύζι μακαρόνια αλλά και αυγά, βούτυρο, μαρμελάδα και καφέ, που θα φτάσουν για να καλύψουν αυτή την περίοδο.
 
Γενικότερα πάντως η Φιλόπτωχος έχει δει τα τελευταία χρόνια μια διαφοροποίηση στις οικογένειες που ζητούν την βοήθειά τους, με αρκετές από αυτές πριν από μερικά χρόνια, να μην μπορούν να φανταστούν πως θα έχουν τέτοιες ανάγκες.
 

δε πως δεν χρηματοδοτούνται από πουθενά, μόνο από τις συνδρομές των μελών τους και από δωρεές, ενώ και τα είδη αποτελούν πρόσφορά από τα μέλη, αλλά και επαγγελματίες της περιοχής μας.
 
«Γίνεται με όλη μας την αγάπη, δεν κλείνουμε σε κανένα την πόρτα μας, όπως δεν κλείνουν και σε εμάς» σημείωσε, κάτι που είναι πολύ συγκινητικό.
 
Ζήτησε δε από όσους έχουν κάποιο ζήτημα, να το γνωστοποιούν στα μέλη της Φιλοπτώχου ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν, φέρνοντας ως παράδειγμα την ανάγκη για εγχείρηση που πρέπει να γίνει στο μάτι για μια κοπέλα από την Κομοτηνή, όπου με προσπάθειες και από τα μέλη και από άλλους κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα χρήματα, και είναι έτοιμοι να προσφέρουν και ό,τι άλλη βοήθεια χρειάζεται. «Με την προσφορά παίρνεις περισσότερο από ό,τι δίνεις» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.