Με τη διοικηση του Εμπορικου Συλλογου συναντηθηκε ο Γ. Γκαρανης

Γόνιμη συζήτηση για το μέλλον της αγοράς της πόλης

Τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής συνάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του,  στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.
 
Τον κ. Γκαράνη υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Κική Κωνσταντινίδου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν εποικοδομητικό διάλογο και ν’ ανταλλάξουν τους προβληματισμούς, τις αγωνίες, αλλά και τους σχεδιασμούς τους για το παρόν και το μέλλον της αγοράς μας.


 
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου έθεσε επιτακτικά την ανάγκη στήριξης της αγοράς της Κομοτηνής και της χάραξης και εφαρμογής στρατηγικών, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά και αποφασιστικά στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης στην περιοχή μας.
 
Ο κ. Γκαράνης με τη σειρά του διαβεβαίωσε τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας ότι ως Δήμαρχος θα σταθεί συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια, καθώς θεωρεί ότι ο εμπορικός κόσμος της περιοχής μας είναι ο στυλοβάτης της οικονομικής μας ζωής.


 
Δεσμεύτηκε δε, να έχει διαρκή και αδιάλειπτη συνεργασία τόσο με τη Διοίκηση, όσο και με τους εμπόρους συνολικά, προκειμένου Δήμος και Εμπορικός κόσμος από κοινού να χαράζουν και να υλοποιούν πολιτικές, που θα βελτιώνουν και θα ενισχύουν την αγοραστική κίνηση και δυναμική του τόπου μας, με την προσέλκυση και ξένων επισκεπτών.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.