Με τα χρωματα της Εθνικης Ελλαδος αγωνιζονται δυο αθλητες του «Α.Σ. Σπαρτακος Ιασμου»

Εκπροσωπούν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing

Στην Ιταλία προκειμένου να συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing στο Τζέσολο της Βενετίας βρίσκονται δύο αθλητές από την περιοχή μας. Πρόκειται για τους αθλητές του «Α.Σ. Σπάρτακος Ιάσμου», Κωνσταντίνο Λιάπη και Παναγιώτη Μπαλέσντραβο, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκρισή τους, καταλαμβάνοντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2017 την τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.
 
Οι δύο αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Άγγελο Τσολακίδη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε μια διοργάνωση που ξεπερνά τους 2250 αθλητές από 62 χώρες.
 
Σε ανακοίνωση του, το Δ.Σ. του «Α.Σ  Σπάρτακος Ιάσμου» και οι προπονητές του «ευχαριστούν θερμά τους:  Δήμο Ιάσμου , Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, Βράχος ΕΠΕ, Κτελ ν. Ροδόπης, Σβούρα all Day cafe bar, Μουεμίν Ιρφάν (κρεοπωλείο Ίασμος), γραφείο τελετών «Ο Παπαδόπουλος», cofee lab, πρακτορείο ΟΠΑΠ Χονδρόπουλος, Arena sports cafe που συμμετείχαν ενεργά στη προσπάθεια αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς μας που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.