Με Στοινοβιτς και τη νεα σεζον η Δοξα Γρατινης

Στόχος του Σερβοέλληνα τεχνικού η δημιουργία ενός δυνατού συγκροτήματος

Προπονητής της Δόξας Γρατινής θα είναι και την νέα σεζόν ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, με τον Σερβοέλληνα κόουτς να ανανεώνει την συνεργασία του με τον σύλλογο, ευελπιστώντας να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Μετά τον άδοξο χαμό και των δύο φετινών τίτλων, μιας που η πρωτιά στο Πρωτάθλημα χάθηκε λόγω μίας μόλις ήττας και το Κύπελλο λόγω..κλήρωσης, ο κόουτς Στοΐνοβιτς θα προσπαθήσει να διεκδικήσει εκ νέου και να κατακτήσει όσα έχασε με την ομάδα του, την σεζόν που έληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στοΐνοβιτς, έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Κομοτηνής αλλά και γενικά της Ροδόπης καθώς ήταν μέλος της χρυσής εποχής του Πανθρακικού που έφτασε μέχρι και τα σαλόνια της Super League, ενώ αργότερα υπηρέτησε ως προπονητής στις ακαδημίες του Πανθρακικού και της πρώτης ομάδας.

Την σεζόν 2017-2018, στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ήταν προπονητής στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου οδηγώντας την ως τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης , ενώ από τον Γενάρη του 2019 βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Γρατινής.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.