Με σχεδια και αισιοδοξια για τη χρονια που «ανοιγεται» μπροστα μας

Έκοψε τη βασιλόπιτά του ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή βασιλόπιτας του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής για τα μέλη και τους φίλους. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και καλή δύναμη στο έργο που επιτελεί ο ιστορικός Όμιλος για την προβολή της Κομοτηνής και γενικότερα της Θράκης.
 
Το Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Νίκος Σωτηρακόπουλος όπου και αυτός ευχήθηκε με τη σειρά του μία καλή και δημιουργική χρονιά για τον Όμιλο και τα μέλη του. Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας ήταν η ώρα για αρκετή συζήτηση και κουβέντα μεταξύ των παρευρισκόμενων, όπου ακούστηκαν και αρκετές ωραίες ιδέες και προτάσεις για διάφορες δράσεις μέσα στο 2016.
 
Σε ό,τι αφορά τις ήδη δράσεις του Ομίλου, συνεχίζονται οι λειτουργίες των τμημάτων ελληνικού παραδοσιακού χορού, της αγιογραφίας και του τμήματος νέων και μεγάλων σχετικά με θέματα παράδοσης και λαογραφίας. Για το απώτερο μέλλον σχεδιάζεται μία μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση, εκδρομές ψυχαγωγικού και μορφωτικού χαρακτήρα, διάφορες κοινωνικές εθελοντικές δράσεις για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και διάφορες συνεργασίες με συλλόγους και σωματεία για την προβολή και τη στήριξη της περιοχής μας, πάντα με «εργαλείο» την παράδοση. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.