Με πρωταγωνιστρια την αγαπη και φοντο το θρακικο πελαγος η συναυλια της Ελεωνορας Ζουγανελη

Περισσότερα από 1.000 άτομα στο Λιμάνι στου Αγίου Χαραλάμπους για μία εκ των πιο πετυχημένων εκδηλώσεων στην ιστορία του Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών

Περισσότερα από 1.000 άτομα υποδέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης, 1 Αυγούστου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την ομάδα της στο Λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους στην Μαρώνεια.

Η κεντρική συναυλία του Φεστιβάλ Μαρωνείας Σαπών στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, τόσο από άποψη συμμετοχής του κόσμου όσο και από άποψη «περιεχομένου», καθώς η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου έως και την τελευταία στιγμή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια για περισσότερες από δύο ώρες, ταξίδεψε μεγάλους και μικρούς, «ανατρέχοντας» μουσικά σε παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας.

Τραγούδια με τα οποία προσέφερε στιγμές χαράς,  συγκίνησης αλλά και αναπόλησης,  με τα συναισθήματα των θεατών να εναλλάσσονται συνεχώς, σε ένα πλήρες πρόγραμμα αφιερωμένο στην αγάπη.

Από συγκινητικές μπαλάντες που άγγιξαν και τον τελευταίο θεατή έως και μελωδίες που παρέσυραν το κοινό σε ξέφρενο χορό. Όλα όσα δηλαδή ήθελε η ίδια και οι συνεργάτες της, στην φετινή περιοδεία της με τίτλο “Love Tour” να μοιραστεί μαζί μας.

Μια παράσταση με την υπογραφή του μαέστρου Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, ο οποίος την συνόδεψε επί σκηνής, παρέα με τους υπόλοιπους συνεργάτες της, ήτοι τους Bαχάν Γκαλστιάν στο κλαρίνο, την  φλογέρα, το ντουντούκ και τον ζουρνά, τον Μιχάλη Καπηλίδη, στα τύμπανα και τα κρουστά, τον Παρασκευά Κίτσο στο ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, τον Γιάννη Οικονομίδη στην τρομπέτα, τα κρουστά και το πιάνο, τον Νίκο Πασσαλίδη στο  μπουζούκι, το λαούτο, το ούτι και την ακουστική κιθάρα καθώς και τους Brian Coon και Δημήτρη Σαμαρά στον ήχο.

Μια από τις ωραιότερες βραδιές του καλοκαιριού, με φόντο τον Αυγουστιάτικο ουρανό σε μία από τις μαγευτικότερες «γωνιές» της περιοχής μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.