Με πολλη ζωντανια ο χορος των ΚΑΠΗ Κομοτηνης

Έδειξαν ότι δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να είναι από τα πιο δραστήρια μέλη της κοινωνίας

Την δυναμικότητα και την ζωντάνια που πάντα τους διακρίνει έδειξαν για ακόμα μια φορά τα μέλη των ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στον ετήσιο χορό τους που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.
 

Τα ΚΑΠΗ αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας, με περίπου 800 μέλη το καθένα, ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και τα μέλη που υπάρχουν στις δομές των κατά τόπους οικισμών, σημείωσε ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος.
 

Τα μέλη των ΚΑΠΗ έχουν αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία, που αποτελεί ένα θησαυρό που θα πρέπει να μεταδώσουν στην οικογένειά τους και τους νεότερους, τόνισε, ενώ από την πλευρά τους προσπαθούν να τους βοηθήσουν να μην νιώθουν μοναξιά.
 
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ιδιαίτερα σε αυτές τις ηλικίες είναι η μοναξιά, και πρέπει να την νικήσουμε» σημείωσε ο κ. Σωτηρακόπουλος, αναφέροντας πως δεν αφήνουν κανένα μόνο, για αυτό και πραγματοποιούν μια σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις που προσφέρουν μια δυναμικότητα.
 

Δομές όπως το ΚΑΠΗ άλλωστε, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΕΜΕΑ, πέρα της κοινωνικής, νοσηλευτική, ιατρικής και θεραπευτικής φροντίδας, αποτελεί μια κυψέλη δράσεων, και για αυτό προγραμματίζουν μια σειρά από ομιλίες και ενημερωτικές δράσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.