Με νικη συνεχιζει τα φιλικα προετοιμασιας ο Πανθρακικος

Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας 2-1

Τη νίκη με σκορ 2-1 γνώρισε στο ΔΑΚ την Πέμπτη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ο Πανθρακικός στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο.
 
Η ομάδα της πόλης μας παρουσίασε θετική εικόνα απέναντι σε μια ομάδα που θα βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα της Football League 2016-17, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να μη χρησιμοποιεί για προληπτικούς λόγους 4 παίκτες (Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης, Μπεκατώρος, Μυρθιανός).
 
Έπειτα από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0. Ο Γιώργος Νικόλτσης άνοιξε το σκορ στο 55’, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Αχμέτ Φουρκάν στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, με ένα πολύ όμορφο τελείωμα, πέτυχε το 2-0, με τον Αγροτικό Αστέρα να μειώνει λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα σε 2-1.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό του Πανθρακικού είναι στην έδρα του Α.Π.Ε. Λαγκαδά την προσεχή Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 18:00.
 
Για τον Πανθρακικό αγωνίστηκαν συνολικά οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Κάρδαρης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Μωραΐτης, Κυριαλάνης, Βλαχόπουλος, Γκιντίδης, Ψάλτης, Πλέγας, Κουσίδης, Φουρκάν, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης και Ζυγκερίδης. 

Κώστας Ανυφαντάκης «Πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος» 

Σε δηλώσεις μετά το πέρας της φιλικής αναμέτρησης ο προπονητής του Πανθρακικού, κ. Κώστας Ανυφαντάκης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του. «Είμαστε στο στάδιο που αξιολογούμε τα δεδομένα, που έχουμε σαν ομόδα» εξήγησε για να υπογραμμίσει πως «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας. Η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει πολύ δουλειά. Δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».
 
Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα και αν η ομάδα του Πανθρακικού θα εμφανιστεί έτοιμη ο κ. Ανυφαντάκης παρατήρησε πως «θα είμαστε σίγουρα η πιο μικρή ομάδα αναφορικά με τον μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών» για να υπογραμμίσει πως «η κατηγορία είναι δύσκολη και ανταγωνιστική». «Με το τρίπτυχο που μας διακατέχει “πίστη-δουλειά- υπομονή”», συνέχισε, «πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί». «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών μας» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.