Με μικρους «βιβλιοφαγους» θα γεμισει η πλατεια της ΧΕΝ

7η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου την Παρασκευή 17 Μαΐου

H XEN Κομοτηνής και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής διοργανώνουν την 7η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου 2019, στις 17 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, από 17.30 έως τις 22.00, στην πλατεία ΧΕΝ και Δημοτικής Βιβλιοθήκης (οδός Σαμοθράκης) και καλούν μικρούς και μεγάλους να την επισκεφτούν.
 
Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν δραστηριότητες όπως ζωγραφική και ευφάνταστες κατασκευές. Επίσης στο κτίριο της ΧΕΝ, η ομάδα «το  Χοντρό Μπιζέλι» θα παρουσιάσει για τους μικρούς φίλους, σε κουκλοθέατρο, την Σκουφοκοκκινίτσα.
 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι ανοιχτή στο κοινό για περιήγηση και δανεισμό. Την Έκθεση θα πλαισιώσουν τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας, που θα στήσουν τα δικά τους περίπτερα δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν, να ξεφυλλίσουν και να αγοράσουν βιβλία σχετικού περιεχομένου.
 
Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «σκοπός της Έκθεσης μας είναι να προσφέρει τη χαρά της συμμετοχής, της ενημέρωσης, της γνώσης και να μυήσει τα παιδιά στην γοητεία της ανάγνωσης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.