Με μικροτερη προσελευση, αλλα ξανα με αρρυθμιες, η δευτερη μερα τεστ στην Κομοτηνη

Μεγαλύτερη προσπάθεια έγινε για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες, παρόλο που δεν έλειψαν και πάλι τα παράπονα

Μικρότερη προσέλευση παρατηρήθηκε την Παρασκευή στο χώρο της Διεύθυνσης Υγείας, όπου γινόταν τεστ για τον κορωνοϊό, παρόλο που και πάλι δεν έλλειψαν οι αρρυθμίες.

Η μικρότερη προσέλευση αποδίδεται αφενός στο γεγονός ότι και πάλι θα μπορούσαν να γίνουν μέχρι 100 τεστ, αφετέρου στο ότι πολλοί φοιτητές, που αποτελούσαν τον μεγάλο όγκο των όσων προσήλθαν την Πέμπτη, ξεκίνησαν την έξοδό τους από την πόλη, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο, πριν αρχίσουν να ισχύουν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων εκτός ΠΕ.

Προσπάθειες έγιναν και για να τηρηθούν οι αποστάσεις, αλλά και να υπάρξει μια ομαλή ροή στα τεστ, με τη σημαντική συμβολή των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, όμως υπήρξαν πάλι θέματα με την σειρά των εξεταζόμενων.

Και αυτό γιατί φαίνεται πως δόθηκαν νούμερα προτεραιότητας σε άτομα που προσήλθαν νωρίτερα στο χώρο, χωρίς όμως να ενημερωθεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που θα μοίραζε δικά του νούμερα προτεραιότητας.

Με λίγη καλή θέληση το συγκεκριμένο ζήτημα επιλύθηκε, μιας και δόθηκαν νούμερα προτεραιότητας σε αρκετούς από όσους είχαν τα προηγούμενα και βρισκόταν στο χώρο, παρόλο που πάλι υπήρξαν παράπονα από κάποιους, που είχαν πρόβλημα με το χρόνο αναμονής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.