Με «φορα» απο το 2016 μπαινει στη νεα χρονια ο Δημος Κομοτηνης

Διαγωνισμούς για καυσόξυλα, προμήθειες για το κυνοκομείο και εργασίες για τον ΧΥΤΑ Κομοτηνής ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή για το 2017

«Τρέχοντας» θα μπει ο Δήμος Κομοτηνής στο 2017, μιας και στην τελευταία, κατά πάσα πιθανότητα, οικονομική επιτροπή του έτους ενέκρινε μια σειρά διαγωνισμών, που θα υλοποιηθούν το επόμενο έτος, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση. Συνολικά εγκρίθηκαν 8 διαγωνισμοί, που αφορούν προμήθεια τροφών και φαρμάκων για το Κυνοκομείο Κομοτηνής, αγορά ξυλείας, προμήθεια κάδων απορριμμάτων, εργασίες στο ΧΥΤΑ Κομοτηνής, προμήθεια θραυστών υλικών και αμμοχάλικων αλλά και εργασίες στα νεκροταφεία Κομοτηνής.
 
Όλα αυτά αφορούν προμήθειες που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2017, όμως, όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, με δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός του δήμου Κομοτηνής έχει εγκριθεί, μπορούν να ξεκινήσουν από το τέλος του προηγούμενου έτους την διαδικασία ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις μέσα στο 2017.
 
Συγκεκριμένα η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε τη διενέργεια προμήθειας τροφών αδέσποτων ζώων δημοτικού καταφυγίου Δήμου Κομοτηνής έτους 2017, ενδεικτικής δαπάνης 47.566,30 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, καθώς και τη διενέργεια προμήθειας φαρμάκων και εξοπλισμού δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων Δήμου Κομοτηνής για το έτος 2017, ενδεικτικής δαπάνης 39.255,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
 
Επιπλέον ενέκρινε τη διενέργεια προμήθειας καυσόξυλων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών απόρων του έτους 2017, ενδεικτικής δαπάνης 59.995,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, αλλά και την προμήθεια κάδων απορριμμάτων έως 770 lt πλαστικών, ενδεικτικής δαπάνης 59.900,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
 
Όσο για το ΧΥΤΑ Κομοτηνής, η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε την άντληση στραγγισμάτων, ενδεικτικής δαπάνης 59.982,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, καθώς και τη διενέργεια εργασιών ελέγχου ρύθμισης συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εγκατάστασης βιολογικής επεξεργασίας διασταλαγμάτων και πυρσού καύσης μετά του δικτύου απαγωγής βιοαερίου του ΧΥΤΑ Κομοτηνής, ενδεικτικής δαπάνης 44.500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
 
Τέλος ο Δήμος θα προμηθευτεί θραυστά υλικά και αμμοχάλικα για τη συντήρηση αγροτικών δρόμων για το έτος 2017, ενδεικτικής δαπάνης 59,946,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, αλλά και τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού με τίτλο «Εργασίες ταφών – εκταφών στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής για το έτος 2017», ενδεικτικής συνολικής δαπάνης 71.980,00 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.