Με εδρα την Κομοτηνη το φετινο Wandering Film Panorama

Έρχεται τον Μάιο

Την πόλη της Κομοτηνής επέλεξε για τις φετινές της εκδηλώσεις το “Wandering Film Panorama”, που θα εκτυλιχθεί κατά τις 8,9 και 10 Μαΐου.
 
Το “Wandering Film Panorama” είναι μία πρωτοβουλία των φοιτητικών κινηματογραφικών λεσχών της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης. Αποτελεί μία τριήμερη γιορτή της έβδομης τέχνης και είναι μία νεανική προσέγγιση στο πρότυπο των μεγάλων παγκόσμιων φεστιβάλ. Περιλαμβάνει ομιλίες από ειδικούς, συζητήσεις με σκηνοθέτες και φυσικά προβολές ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους. Αποσκοπεί να γίνει μία πλατφόρμα μέσω της οποίας νέοι, και όχι μόνο, θα γνωρίσουν την μαγεία του κινηματογράφου αλλά και να δώσει σε καινούριους ή καταξιωμένους σκηνοθέτες την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα τοπικό νεανικό κοινό. Το “Wandering Film Panorama”, όπως προδίδει ο τίτλος του, ταξιδεύει κάθε χρονιά από πόλη σε πόλη υποσχόμενο, έτσι, κανένα να μην είναι ίδιο με το προηγούμενο.
 
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις της οργάνωσης, στις σελίδες στο Facebook, το Instagram και φυσικά στην ιστοσελίδα: https://www.wanderingpanorama.com/!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.