«Με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι κανενας δεν τους πιστευει»

Η απάντηση του Αϊχάν Καρά Γιουσούφ για τα περί ξυλοδαρμού του από αγρότες της περιοχής

Διαψεύδει δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που ήθελαν τον ίδιο να μην βρίσκεται στο πλευρό του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνής λόγω προπηλακισμού από αγρότες της περιοχής ο βουλευτής Ροδόπης κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ με γραπτό του μήνυμα.
 
Όπως ανέφερε δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα ειδησεογραφικού περιεχομένου της περιοχής ο βουλευτής Ροδόπης δεν έδωσε το παρών στην επίσκεψη Αποστόλου στην Κομοτηνή καθώς λίγες μέρες νωρίτερα και ευρισκόμενος σε ταβέρνα της περιοχής «ήρθε στα χέρια» με αγρότες της περιοχής που πήγαν για να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, μια φράση του βουλευτή Ροδόπης εξόργισε τους αγρότες και είχε ως αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο. 

Η απάντηση του Αϊχάν Καρά Γιουσούφ

Με γραπτό του μήνυμα ο κ. Καρά Γιουσούφ χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα σημειώνοντας πως το επίμαχο χρονικό διάστημα ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων. Πιο συγκεκριμένα, το γραπτό μήνυμα του βουλευτή Ροδόπης έχει ως εξής:
 
«Καταδικάζω απερίφραστα τα ψευδή δημοσιεύματα περί προπηλακισμού μου από αγρότες, όπως γράφτηκαν σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου της περιοχής. Επειδή είμαστε μια μικρή κοινωνία της επαρχίας και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας, με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κανένας δεν τους πιστεύει. Να ενημερώσω του επίδοξους Πουαρώ της δημοσιογραφίας ότι κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης αυτής επίθεσης, βρισκόμουν στην Αθήνα και όχι στην Κομοτηνή. Ένα πράγμα έχουμε να δηλώσουμε. Δεν τους φοβόμαστε! Δε μας τρομοκρατούν! Προχωράμε!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.