Με ατομικα ρεκορ αλλα και καταπληκτικες εμφανισεις επεστρεψαν απο τον Βολο οι αθλητες της ΝΕΡΟ

Συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων - Παγκορασίδων

«Ισχυρή» εκπροσώπηση που διαφάνηκε και από το σερί των επιτυχιών είχε η Ροδόπη, δια της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων–Παγκορασίδων που διεξήχθη στον Βόλο.
 
Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το «παρών» στο αθλητικό αυτό  meeting που ξεκίνησε το διήμερο 16 με 18 Ιουλίου για την Α’ ηλικιακή κατηγορία για να συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διήμερο 20 με 22 Ιουλίου με την ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’.
 
Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΝΕΡΟ έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό γεγονός που διαφάνηκε και από τις επιδόσεις που σημείωσαν εντός της πισίνας.
 
Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, στην Α’ Κατηγορία η Μαρία Ελένη Κενανίδου πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα των 400μ. Μικτής Ατομικής, τερματίζοντας μάλιστα στην 10η θέση από όλη την Ελλάδα, ενώ αντίστοιχο ατομικό ρεκόρ κατάφερε και η Αλεξάνδρα Φιλίππου στο αγώνισμα των 50μ. Πεταλούδας.
 
Νέα ατομικά ρεκόρ πέτυχαν και οι Χρίστος Ταξιάρχης Ντωνές και Δημήτρης Παπαστεφάνου στα αγωνίσματα των 50 μ. πεταλούδας και 400μ. μικτής ατομικής, ενώ για πρώτη φορά η ομάδα της ΝΕΡΟ, αποτελούμενη από τους Νίκο Ψάλτη, Δημήτρη Παπαστεφάνου, Χρίστο Ταξιάρχη Ντωνέ και Χρήστο Ρουσινόπουλο, συμμετείχε στο ομαδικό αγώνισμα των 4 Χ 100 μ. κερδίζοντας την 15η θέση στην Ελλάδα.
 
Οι καλές παρουσίες των αθλητών και αθλητριών συνεχίστηκαν και την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, παρά την βροχή, με τον Χρίστο – Ταξιάρχη Ντωνέ να πραγματοποιεί μία πολύ καλή παρουσία στο αγώνισμα των 200μμ πεταλούδα, καταλαμβάνοντας την 15η θέση την Ελλάδα, την Μαρία Ελένη Κενανίδου στην 18η θέση στην Ελλάδα στην μικτή ατομική, την Αλεξάνδρα Φιλίππου με νέο ατομικό ρεκόρ στο ίδιο αγώνισμα, όπως αντίστοιχα οι Δημήτρης Παπαστεφάνου, Νίκος Ψάλτης και Χρήστος Ρουσινόπουλος, στα 200μ πεταλούδα 800μ. ελεύθερο και 100μ ελεύθερο αντίστοιχα, ενώ η τρίτη ημέρα της διοργάνωσης επεφύλασσε όχι ένα, όχι δύο αλλά 13 συνολικά ατομικά ρεκόρ για τους προαναφερθέντες αθλητές και αθλήτριες σε διάφορες κατηγορίες.
 
Οι αγώνες για την Β’ κατηγορία της διοργάνωσης ξεκίνησαν το Σάββατο 20 Ιουλίου με τις Ελισσάβετ Ανέστογλου και Αθανασία Ουρεϊλίδου να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα με πολύ  καλή μάλιστα παρουσία.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη την διάρκεια των δύο διοργανώσεων ο κόσμος γέμιζε τις κερκίδες του Εθνικού Κολυμβητηρίου Βόλου, ενισχύοντας με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των Αθλητών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.