Με 4 μεταλλια γυρισε απο την Πιερια ο Σκοπευτικος Ομιλος Κομοτηνης

10 αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε αγώνες στην Κατερίνη

Με μετάλλια και πολλά χαμόγελα επέστρεψαν από την Κατερίνη οι αθλητές τοξοβολίας  του Σκοπευτικού Ομίλου Κομοτηνής. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο κλειστό  γυμναστήριο το Άγιου Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου Ολύμπου. Διοργανωτής ήταν ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου Ολύμπου , ενώ ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΤ ( Ελληνική Ομοσπονδία Ομοσπονδίας).
 
Συνολικά 10 αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Κομοτηνής έλαβαν μέρος σε αυτό τον αγώνα και συγκεκριμένα στην κατηγορία Νέων γυναικών η Καζαντζή Μαρία,  στην κατηγορία Νεανίδων/Εφήβων η Καζαντζή Ιωάννα και ο Μολά Αχμέτ Ατακάν. Στην κατηγορία Κορασίδων η Φράγκου Κων/να και η Χαραλαμπίδη Ζωή. Στην κατηγορία Παμπαίδων και Παμπαίδων  Β ο Λούκας Γεώργιος και ο Σάπικας Νικόλαος, ο Σαλαμανίδης Βασίλειος, ο Χούσκογλου Βολκάν  και ο Καντάρας Φίλιππος αντίστοιχα.
 

Όλοι οι αθλητές σημείωσαν σπουδαίες ατομικές επιδόσεις, ενώ μετάλλια κέρδισαν η Καζαντζή Μαρία, η Καζαντζή Ιωάννα και η Φράγκου Κων/να και ο Μολά Αχμέτ Ατακάν.

Η προπονήτρια τοξοβολίας κ. Πετρίδου Χαριτίνη τόνισε ότι τα χαμόγελα των παιδιών αντισταθμίζουν την όποια σωματική κούραση τόσο τις ημέρες που προηγήθηκαν, όσο και την ημέρα του αγώνα. Συνεχίζοντας στάθηκε στο γεγονός ότι για τους πιο πολλούς αθλητές ήταν η 1η συμμετοχή σε αγώνες καθώς είναι μικρά παιδιά και ως εκ τούτου έχουν ορθάνοικτο το δρόμο για νέες ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά αλλά και τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και κυρίως για τη δυνατότητα που έδωσαν στους αθλητές της Κομοτηνής να μετέχουν σε έναν αγώνα σε σχετικά κοντινή απόσταση. Επισήμανε δε, ότι ένας από του επόμενους στόχους του Σκοπευτικού Ομίλου αποτελεί αρχικά η εξεύρεση χρηματοδότησης για την αγορά του κατάλληλου υλικού και στη συνέχεια κατάλληλου χώρου τέλεσης αγώνων και στην περιοχή μας ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους αθλητές να μετέχουν και σε περισσοτέρους αγώνες και πιο ξεκούραστοι.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΟΚ δραστηριοποιείται από το 1988 έχοντας επιδείξει μεγάλες επιτυχίες σε αγώνες τοξοβολίας κατά το παρελθόν. Οι εγκαταστάσεις του  βρίσκονται απέναντι από το Δημοτικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής και οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 17.30 και το Σάββατο στις 14.30.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.