Με 20 ομαδες θα διεξαχθει το Πανελληνιο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου Δικηγορικων Συλλογων

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στην Κομοτηνή στην 1 Ιουλίου και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 11 του ίδιου μήνα

Σε ρυθμούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων κινείται η Κομοτηνή, που είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις αποστολές 20 ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παρά τα αντικειμενικά – λόγω covid 19- προβλήματα, η Οργανωτική Επιτροπή φροντίζει ώστε να μην λείπει τίποτα από τις αποστολές με την ευχή να αποτελέσει η διοργάνωση μία από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία του θεσμού.

Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, το 36ο Π.Π.Π.Δ.Σ τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 270372 και ΑΔΑ 65ΜΚ4653Π4-Α3Μ, απόφαση της Γ.Γ.Α, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στις 15/06/2021

Στις αποχωρήσεις του Σόλωνα και της Ηλείας, προστέθηκαν αυτές της Ρόδου, του Δράκοντα και του Αστέρα Ευελπίδων. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής «κατανοούμε πλήρως τους λόγους αποχώρησης κάθε ομάδας και ευχαριστούμε τους εκπροσώπους και τα μέλη τους για την αμέριστη βοήθεια και προσπάθεια να υπερπηδήσουν τα εμπόδια για το δρόμο προς την Κομοτηνή. Ευχόμαστε τη νέα χρονιά να ανταμώσουμε εντός και εκτός γηπέδων».

Ευχή όλων είναι οι νέες εμφανίσεις της ομάδας ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης να φέρουν γούρι

20 είναι οι ομάδες που θα ταξιδέψουν και θα ριχτούν στις αγωνιστικές αρένες της Κομοτηνής. Στους εκπροσώπους έχει ήδη αποσταλεί το πρόγραμμα των αγώνων και εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό και συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου θα διεξαχθεί διεθνές φιλικό 5χ5 ανάμεσα στην ASD Lex Catania και επίλεκτης γυναικείας ελληνικής ομάδας

Αποκαλύφθηκαν μάλιστα πριν λίγες ημέρες οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας ποδοσφαίρου της Ροδόπης, οι οποίες ήταν μία ευγενική προσφορά του κ. Νίκου Χατζηθεοδώρου, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.