«ΜΑΖΙ απο το χθες στο αυριο» προτρεπει ο Γιαννης Κιλτσικης

Ενόψει επιμελητηριακών εκλογών

Στις κάλπες θα προσέλθουν οι επαγγελματοβιοτέχνες του νομού Ροδόπης στις 4 και 5 Δεκεμβρίου προκειμένου να εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 
Επισημοποιώντας την εκπεφρασμένη από καιρό πρόθεση του να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου, ο κ. Γιάννης Κιλτσίκης έδωσε χθες στη δημοσιότητα το σήμα – λογότυπο του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας, της οποία είναι επικεφαλής.
 

Σε σχετικό του μήνυμα ο κ. Κιλτσίκης επισημαίνει πως η Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία   «έχει ως κύριο σκοπό της να συμβάλει στην ανάπτυξη για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση τους και να προχωρήσουμε όλου “ΜΑΖΙ από το χθες στο αύριο”».
 
«Ήρθε η ώρα», συνεχίζει ο ίδιος, «να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δύναμη την οποία μπορούμε να διοχετεύσουμε “Μαζί” προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των επιχειρήσεών μας» για να καταλήξει, προτρέποντας «ας συσπειρωθούμε και ας δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι η αιχμή του δόρατος είμαστε εμείς και κανένας άλλος, ούτε τα κόμματα ούτε τα πρόσωπα παρά μόνο οι ατελείωτες ώρες που βρισκόμαστε στις δουλειές μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.