Μαθαινοντας για την καρδια

Ενημερωτική εκδήλωση από τα ΚΑΠΗ και το Σύλλογο Καρδιοπαθών Ροδόπης

Ενημερωτική εκδήλωση για τις καρδιοπάθειες πραγματοποίησαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου τα ΚΑΠΗ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Σύλλογος Καρδιοπαθών Ροδόπης. Σε αυτή η κ. Αλεξάνδρα Λάμπρου και ο κ. Κωνσταντίνος Μάινας, Ιατροί καρδιολόγοι, μίλησαν για θέματα που αφορούν την προστασία των καρδιοπαθών, τις τελευταίες εξελίξει στον τομέα αλλά και τι πρέπει να προσέχουν οι πάσχοντες και μη για μια υγιή ζωή.
 
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννης Γκαράνης, η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει το ΚΕΜΕΑ να βοηθήσει τους ηλικιωμένους μέσω των ΚΑΠΗ.
 
Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην τρίτη ηλικία, όμως το ΚΕΜΕΑ πέρα των εκδηλώσεων αυτού του μήνα όλο το χρόνο προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ είτε με εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα διασκέδασης ή περισσότερο επιστημονικό χαρακτήρα.
 
«Θέλουμε να είμαστε κοντά στους ηλικιωμένους. Έτσι λοιπόν οι εκδηλώσεις που κάνουν οι προϊσταμένες και η διευθύντρια των ΚΑΠΗ κατευθύνονται προς αυτή την προσπάθεια» σημείωσε ο κ. Γκαράνης, τονίζοντας πως όσοι παρακολουθούν τις εκδηλώσεις αυτές βγαίνουν πιο ώριμοι και με περισσότερες γνώσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.