«Μανο, βιαστηκες να αποχωρισεις απο αυτον τον αγωνα… ειχαμε και δευτερο ημιχρονο…»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για τον αιφνίδιο θάνατο του φοιτητή Μάνου Καζαντζόγλου

Συγκλονισμένη είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από τον αιφνίδιο θάνατο του φοιτητή 2ου έτους Μάνου Καζαντζόγλου, με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας, που άφησε την τελευταία του πνοή πραγματοποιώντας την καθημερινή του άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας.

Η Κοσμήτορας κ. Ελένη Δούδα απευθύνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια του φοιτητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Μάνου Καζαντζόγλου. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα που νιώθεις από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν νεαρό αθλητή και προπονητή με ήθος, με αρχές, με τις αξίες του ‘’ευ αγωνίζεσθαι‘’… με πάθος και αφοσίωση για τον αθλητισμό, την άσκηση, την προπόνηση των μικρών του αθλητών… οι λέξεις ηχούν πολύ αδύναμες για να εκφράσουν τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν όλα τα μέλη της οικογένειας του Τ.Ε.Φ.Α.Α. από την απρόσμενη απώλειά του…

Μάνο, έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας… βιάστηκες να αποχωρίσεις από αυτόν τον αγώνα… είχαμε και δεύτερο ημίχρονο… υπήρχε και η παράταση… εσύ όμως έφυγες σιωπηλά, αθόρυβα, χωρίς να μας αποχαιρετίσεις… χωρίς όμως να μπορέσουμε και εμείς να σε αποχαιρετίσουμε… αυτή τη φορά, δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες του ‘’fair play’’… ήταν άνισος ο αγώνας… έφυγες πολύ ξαφνικά… αλλά άφησες πίσω σου μόνο όμορφες μνήμες από την έντονη παρουσία σου, το φωτεινό σου χαμόγελο, την αγάπη σου για το Τ.Ε.Φ.Α.Α… και αυτές τις εικόνες θα τις διαφυλάξουμε βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας και θα σε θυμόμαστε παντοτινά… Καλό ταξίδι, παλληκάρι μου… Καλό Παράδεισο να έχεις…».

Η Κοσμήτορας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και ο Σύλλογος Φοιτητών «Σπύρος Λούης» συγκλονισμένοι εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φοιτητή Μάνου Καζαντζόγλου για τον αιφνίδιο θάνατό του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.