Μαγικη βραδια στο Αρχαιο Θεατρο Μαρωνειας

Ντυμένη στους ήχους κλασικής μουσικής

Με τον καλύτερο και πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας το 7ο Φεστιβάλ Μαρώνειας Σαπών. Στο Αρχαίο Θέατρο εμφανίστηκαν η μεικτή χορωδία και ορχήστρα του Ωδείου Φαέθων από την Αλεξανδρούπολη με σολίστες μονωδούς, υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Τρικούπη ερμηνεύοντας έργα των Vivaldi, Mozart, Verdi, Pucini και Σείκιλου.
 

Οι θεατές απόλαυσαν τη μοναδική βραδιά και καταχειροκρότησαν τους μουσικούς, μονωδούς, χορωδούς και τον Αρχιμουσικό που επιμελήθηκε τη βραδιά η οποία αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό κρίκο πολιτισμού στην νεώτερη ιστορία επανάχρησης του Αρχαίου Θεάτρου. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης η Αντιδήμαρχος Κυριακή Πατσάρα, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Ηλίας Σταυρίδης ,ο Πρόεδρος της ΤΚ Μαρώνειας Θοδωρής Παρίσης, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, του στρατού, της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας κ.α.
 

Από την Οργανωτική Επιτροπή εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον κ Θανάση Τρικούπη και τους μουσικούς για την καταπληκτική βραδιά, στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς για την βοήθεια του στους εθελοντές και συνεργάτες του Δήμου και της ΚΕΜΑΣ για την προσφορά τους στην ομαλή εξέλιξη της εναρκτήριας εκδήλωσης, στον Στρατό ,στην Αστυνομία, την Αρχαιολογική Υπηρεσία, τους αρχαιοφύλακες, τα ΚΤΕΛ Έβρου και Ροδόπης για τα λεωφορεία που έθεσαν στη διάθεση των διοργανωτών, στους τεχνικούς του ήχου και του φωτισμού για την άρτια κάλυψη της εκδήλωσης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.