Μ. Αθανασιαδη στηριζει η ΝΔ για τη νομαρχια Ροδοπης

Υποψήφιος εκ νέου με τη ΝΔ θα είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομαρχιακό συμβούλιο Ροδόπης Μιχάλης Αθανασιάδης και είναι ο μόνος εκ των τριών του συνδυασμού «Νέα Κοινωνία», στο πλευρό του Σταύρου Κελέτση και του Στέφανου Σπάση.

Ο κ. Αθανασιάδης μίλησε στον ΠτΘ για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Σήμερα συνεδρίασε το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ, προκειμένου να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τις νομαρχίες και τις πρωτεύουσες των νομών. Την Κυριακή είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Ζαγορίτη ο οποίος είχε ανακοινώσει τις θέσεις στις όποιες είχε καταλήξει το κόμμα, σε ό,τι αφορά την περιοχή μας».

Στο νομό Έβρου κατεβαίνει ως υποψήφιος νομάρχης ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης ενώ σαν υποψήφιος υπερνομάρχης έχει επιλεγεί ο Στέφανος Σπάσης, διευθυντής στο Εργοστάσιο Ζάχαρης στην Ορεστιάδα». Πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων προηγήθηκαν επαφές του κόμματος με τους υποψηφίους, όπως και μεταξύ των στελεχών.

Ο κ. Αθανασιάδης πληροφορήθηκε την είδηση από τον Λευτέρη Ζαγορίτη και από σήμερα ανοίγει το φάκελο του προεκλογικού αγώνα: «Όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμαστε στη θητεία της νομαρχιακής περιόδου γίνονται συζητήσεις, οι οποίες εντάθηκαν την τελευταία περίοδο. Νομίζω πως μέσα στον επόμενο μήνα θα οριστικοποιηθεί το σχήμα» μετέφερε στον ΠτΘ, εξηγώντας ότι ο προεκλογικός αγώνας θα ξεκινήσει πιο δημιουργικά, συντονισμένα και προγραμματισμένα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας που η ΝΔ, ένας μεγάλος πολιτικός χώρος μας εμπιστεύεται και μας τιμά με τη στήριξη που μας παρέχει.

Αισθανόμαστε ότι πρέπει να περάσουμε από την μικροπολιτική των λόγων και της εικόνας στην πολιτική της ουσίας και των έργων» κατέληξε, αφήνοντας αιχμές.

Ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Αθανασιάδη για τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ροδόπης, απάντησε: «Εύχομαι καλή επιτυχία. Στη δημοκρατία ο πλουραλισμός και η πολυφωνία είναι έκφραση ζωής και πιστεύω ότι όλοι οι υποψήφιοι θα προσπαθήσουμε για το καλό της Ροδόπης και της περιοχής μας».

Μαρία Αμπατζή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.