Ληξη συναγερμου στην αποπειρα αυτοκτονιας στο Σισμανογλειο

Ο 50χρονος που απειλούσε να πέσει στο κενό ακινητοποιήθηκε από τoν φύλακα του νοσοκομείου και αστυνομικό

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου ένας 50χρονος άντρας, απειλούσε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από παράθυρο του 4ου ορόφου.

Ο 50χρονος μουσουλμάνος συμπολίτης μας σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διοικητή του Σισμανογλείου κ. Γιώργου Φιλιππίδη, γύρω  στις 6 το απόγευμα ανέβηκε στον 4ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας και απειλούσε να πηδήξει στο κενό από ένα παράθυρο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής οι οποίες έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος.

Λίγο μετά τις 7.15 το απόγευμα ο φύλακας του Νοσοκομείου μαζί με έναν αστυνομικό κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άντρα δίνοντας τέλος στο επεισόδιο.

Αυτή τη στιγμή ο 50χρονος λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες  από το προσωπικό του Σισμανογλείου καθώς σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη φέρει μικροεκδορές από το σπασμένο τζάμι του παραθύρου, ενώ αμέσως μετά θα μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τον 50χρονο στην απόπειρα φαίνεται πως είναι οικογενειακής φύσεως, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο κ. Φιλιππίδης, η σύζυγός του εργάζεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.