«Λητω+»: Ενα θυελλωδες μυθιστορημα για το αναποφευκτο του ερωτα

Από τη συγγραφική πένα του Κομοτηναίου Αλέξανδρου Παπαδόπουλου

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις «Παρατηρητής της Θράκης» 

Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο από τις εκδόσεις «Παρατηρητής της Θράκης» το πρώτο ερωτικό μυθιστόρημα του Κομοτηναίου πολιτικού μηχανικού Αλέξανδρου Παπαδόπουλου με τον τίτλο «Λητώ+» (σ. 220, με μαλακό εξώφυλλο), σε επιμέλεια της συζύγου του και φιλολόγου Δώρας Κάσσα-Παπαδοπούλου. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που θα σαγηνεύσει τους αναγνώστες και θα τους οδηγήσει στα άγνωστα μονοπάτια του έρωτα και των συναισθηματικών συγκρούσεων.

Η «ερωτική» Λητώ

Η «Λητώ+» είναι ένα μυθιστόρημα που τοποθετείται χρονικά στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και αποτελεί σύνθεσηδύο ερωτικών γνωριμιών.

Ο 23χρονος Αλέξανδρος θα συνταξιδεύσει από τη Θεσσαλονίκη έως την Αθήνα με τη 18χρονη Λητώ, όπου, κατά τη διάρκεια του οκτάωρου ταξιδιού τους με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, θα ερωτευτούν. Ο Αλέξανδρος θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τη Λητώ στο δεκαήμερο των διακοπών της στην Αθήνα και μετά στον τόπο διαμονής της στο Αμβούργο ή αν θα συνεχίσει με την κοπέλατου, την 20χρονη Δώρα, που σπουδάζει στην Αθήνα…

Ο 33χρονος Άλκης θα συναντήσει στο Νοσοκομείο τη 16χρονη Νεφέλη και θα την ερωτευτεί. Ο Άλκης είναι Γιατρός, έχει γυναίκα και μικρό παιδί. Η Νεφέλη είναι ανήλικη. Τα στοιχεία αυτά του υπαγορεύουν να μην εξωτερικεύσει αμέσως τα αισθήματά του. Στηνιστορία εμπλέκονται και οι φίλοι του Άλκη,Αντώνης και Αλέξανδρος. Ωστόσο, την εξέλιξή της θα καθορίσουν τρεις γυναίκες. ΗΝεφέλη, η… από μηχανής Θεά Κλειώ και βέβαια η Λητώ…

Οι δύο αυτές ερωτικές ιστορίες, του Αλέξανδρου και της Λητώς, του Άλκη και της Νεφέλης, 4 νέων που «ζουν», ερωτεύονται, συγκρούονται θα σαγηνεύσουν κάθε αναγνώστη και θα τον παρασύρουν στις άγνωστες  βουλές του έρωτα.

Γνωρίζοντας τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1952στην Κομοτηνή. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ωςΠολιτικός Μηχανικός το 1978 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Διορίστηκε στα μέσα του 1981και δούλεψε σε Τεχνικές υπηρεσίες του Δημοσίουστην Κομοτηνή. Αμέσως μετά τη συνταξιοδότησήτου δημιούργησε το προσωπικό του διαδικτυακό μπλογκ Time Line Alex, που προβάλλει εκδηλώσεις Πολιτισμού. Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Δώρα Κάσσα-Παπαδοπούλου. Έχουν δύο παιδιά, την Ινώ καιτον Χρήστο και δύο εγγόνια, την Άννα και τονΧρήστο. Τα προσωπικά του βιώματα και η συστηματική ενασχόλησή του με τον Κινηματογράφο τον οδήγησαν να γράψει το μυθιστόρημα «Λητώ+». Είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει.

Τα χαρακτηριστικά της έκδοσης

Έτος Έκδοσης: 2020
Αριθμός Σελίδων: 220
ISBN: 978-618-5001-62-9
Σχήμα Βιβλίου: 14,8×21 εκ.
Τιμή Βιβλίου: 15 ευρώ

Info

Μπορείτε να προμηθευτείτε το μυθιστόρημα «Λητώ+»  είτε τηλεφωνικά στο 25310 72486, είτε ηλεκτρονικά στο sitewww.paratiritisbooks.gr, είτε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.