Λιποθυμησε την ωρα που οδηγουσε και προσεκρουσε σε σταθμευμενο οχημα

Ένα ατύχημα σημειώθηκε δίπλα από το δημαρχείο Κομοτηνής

Αναστάτωση προκάλεσε στους περιοίκους της οδού Ορφανουδάκη, παραπλεύρως του δημαρχείου Κομοτηνής, το φαινομενικά παράδοξο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12 μεσημέρι της Τρίτης. Ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, που διέσχιζε την ώρα εκείνη την οδό Ορφανουδάκη, ξαφνικά έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε άλλο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένα στα αριστερά του δρόμου. Στο σημείο προσέτρεξαν περίοικοι και υπάλληλοι του δημαρχείου, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία ανέφερε στους προστρέξαντες ότι είναι σε ενδιαφέρουσα, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που οδηγούσε και εξ αυτού του λόγου να προκάλεσε το ατύχημα.

Η ίδια διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και ευτυχώς, από ό,τι ενημερωθήκαμε, δε χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία. Τέλος καλά, όλα καλά λοιπόν, τουλάχιστον στο επίπεδο της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας της συμπολίτισσάς μας, ενώ σε ό,τι αφορά στις υλικές ζημιές που προέκυψαν από την σύγκρουση με το σταθμευμένο όχημα, αυτές σίγουρα είναι δευτερεύουσες και μένει να διευθετηθούν από τις ασφαλιστικές εταιρίες…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.