«Λευκος καπνος» για τις παραλιες Αρωγης και Μεσης του Δημου Κομοτηνης

Άμεσα προχωρά ο Δήμος στη δημοπράτηση για τρία χρόνια των τμημάτων της παραλίας

Άμεσα προχωρά ο Δήμος Κομοτηνής στη δημοπρασία για την εκμίσθωση: α) επτά τμημάτων αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού στην Παραλία Μέσης για τοποθέτηση σετ αντηλιακών ομπρελών με ξαπλώστρες β) επτά τμημάτων αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Μέσης για λειτουργία τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή μη – αναψυκτηρίου και γ) ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ενός τμήματος αιγιαλού στην παραλία Μέσης για θαλάσσια μέσα αναψυχής.
 
Ο Δήμος ήταν έτοιμος εδώ και μια εβδομάδα να προχωρήσει στη δημοπράτηση των παραλιών, όμως είχε καθυστερήσει λόγω της μη έκδοσης διευκρινιστικής ΚΥΑ.
 
Τελικά με την ΚΥΑ, που εκδόθηκε την Πέμπτη, και την κτηματική υπηρεσία να απαντά άμεσα στο Δήμο, προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για την δημοπράτηση των παραλιών.
 
Ήδη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου προχώρησε στην απαραίτητη τροποποίηση της απόφασής της που αφορά στην κατάρτιση των όρων διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των τμημάτων, με την ελπίδα πως θα προλάβουν τις διαδικασίες, με τη δηµοπρασία να διενεργείται την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην αίθουσα της Οικονομικής Επιτροπής. 

Σύντομα η προκήρυξη και για τις παραλίες του Δήμου Μαρωνείας Σαπών 

Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται και η προκήρυξη από το Δήμο Μαρωνείας Σαπών, των παραλιών, μιας και με την έκδοση της ΚΥΑ αναμένεται να λυθεί και το θέμα της υπογραφής από την Κτηματική Υπηρεσία και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία.
 
Εκεί θα δημοπρατηθούν μία θέση στην παραλία Πετρωτών Τ.Κ. Κρωβύλης, δύο θέσεις  στην Παραλία «Πλατανίτη» Τ.Κ. Μαρώνειας όπου θα δημοπρατηθεί και μια θέση για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, μία θέση στην Παραλία «Λεύκες» Τ.Κ. Προσκυνητών, μία θέση στη Παραλία «Προφήτη Ηλία» Τ.Κ. Προσκυνητών και μία θέση στην Παραλία Ιμέρου Τ.Κ. Ιμέρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.