“Laserderm”: Τρια χρονια παρουσιας στην Κομοτηνη και συνεχιζει δυναμικα

Οι άνθρωποι του εργαστηρίου αισθητικής διοργάνωσαν μια όμορφη βραδιά, ευχαριστώντας όσους τους στηρίζουν καθημερινά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το κέντρο αισθητικής “Laserderm”, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο κατάστημα “Theatro”.

To καινοτόμο και τεχνολικά καταρτισμένο εργαστήριο αισθητικής, δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 2016, προσφέροντας τις υπηρεσίες του πλαισιωμένο απο μια εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα.

Ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, ιδρυτής και παράλληλα εμπνευστής της ιδέας, σημείωσε πως η εκδήλωση αποτέλεσε την ευκαιρία καλύτερης γνωριμίας μεταξύ των συντελεστών των τριών πλέον καταστημάτων “Laserderm”, με έδρα σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Λάρισα.

Ο ίδιος τόνισε πως το 2019 αποτέλεσε μια επιτυχημένη χρονιά, παρά τη δεδομένη οικονομική δυσχέρεια του κόσμου, εκφράζοντας παράλληλα την χαρά του και ευχόμενος μια ακόμη πιο επιτυχημένη νέα χρονιά.

Όσο για τις βλέψεις του για το 2020, στόχος είναι η σταδιακή εδραίωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του εργαστηρίου ασθητικής και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Από την πλευρά της, η αισθητικός, συνιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του “Laserderm” Κομοτηνής κ. Δομνίκη Βασιλειάδου, υπογράμμισε πως η επιτυχία της περασμένης χρονιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία, εκφράζοντας επίσης την επιθυμία επέκτασης της εν λόγω επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σχετικά δε με τις εξελίξεις στον χώρο της αισθητικής, η ίδια επεσήμανε πως εκτός απο το καταρτισμένο προσωπικό και το ευχάριστο περιβάλλον, το εργαστήριο κοσμείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που αποτελεί μεταξύ άλλων και τον λόγο που ο κόσμος το προτιμά.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.