Λαμπερα εγκαινια για το νεο καταστημα της Eurobank στην Κομοτηνη

Θεόδωρος Καλαντώνης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Eurobank «Η Εurobank ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ακριτική και όμορφη Κομοτηνή με αναβαθμισμένες υποδομές που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω αναβάθμιση των σχέσεών μας με τους πελάτες μας»

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Τραπεζικού Ομίλου Eurobank στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Δεκεμβρίου.
 
Η τελετή έλαβε χώρα στον χώρο του νέου καταστήματος της τράπεζας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμoνα, παρουσία σύσσωμου του στελεχιακού δυναμικού της Τράπεζας στην Κομοτηνή αλλά και του αναπληρωτή Διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου κ. Θεόδωρου Καλαντώνη.
 
Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων που παρευρέθησαν στην τελετή ήταν και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Θανάσης Καραμπίνης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Νίκος Παπαθανασίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Νότης Χαραλαμπίδης, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο επιχειρηματίας κ.Σταμάτης Κουρούδης, η λέκτορας της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ κ. Ισμήνη Στεργιαννίδου κ.α.
 
Σε ρόλο οικοδεσπότη ο διευθυντής του καταστήματος κ. Αχιλλέας Καδαμάνης, ο οποίος και καλωσόρισε εκ μέρους όλων των στελεχών τους παρευρισκομένους, δίνοντας τον λόγο στον αναπληωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Eurobank κ.Θεόδωρου Καλαντώνη που βρέθηκε στην Κομοτηνή εκπροσωπώντας την ανώτατη διοίκηση του ομίλου.

Θεόδωρος Καλαντώνης «Προχωρούμε στην επόμενη ημέρα με τη δυναμική ανάπτυξη των εργασιών μας, αξιοποιώντας όλο το φάσμα της σύγχρονης ψηφιακής τραπεζικής»

Ο κ. Καλαντώνης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους τονίζοντας πως «στο κατώφλι της νέας χρονιάς η Eurobank γυρίζει σελίδα και κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία και οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας γενικότερα».
 
Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του 2015 ο κ. Καλαντώνης μίλησε για μία χρονιά «ορόσημο» για το σύνολο του Ομίλου, λόγω της επιτυχούς ολοκλήρωσης των stress tests και της ανακεφαλαιοποίησης της τραπέζης, αποκλειστικά, όπως τόνισε, με ιδιωτικά κεφάλαια, με ισχυρή την στήριξη των βασικών μετόχων της, των πελατών και του προσωπικού της αλλά και υψηλή επάρκεια κεφαλαίων, υπογραμμίζοντας πως «όλοι εμείς στην Eurobank δίνουμε προτεραιότητα στην δυναμική ανάπτυξη των εργασιών μας και στην περαιτέρω ενίσχυση των πελατών μας, έχοντας ιδιαίτερη επίγνωση των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην πατρίδα μας και, κυρίως, στην ελληνική οικονομία όσο και στο διεθνές περιβάλλον».
 
«Προχωρούμε στην επόμενη ημέρα, βάζοντας τρεις βασικούς στόχους» συνέχισε ο ίδιος εξηγώντας πως πρώτος εξ αυτών είναι η «επιστροφή των καταθέσεων, ούτως ώστε αυτή να λειτουργήσει ως καταλύτης στην βελτίωση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία». «Η δυναμική ανάπτυξη των εργασιών μας, αξιοποιώντας όλο το φάσμα της σύγχρονης ψηφιακής τραπεζικής και η αποτελεσματική και οριστική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων» ολοκληρώνουν σύμφωνα με τον ίδιο το τρίπτυχο των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση του Ομίλου για την επόμενη μέρα.
 
«Σήμερα η Εurobank ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ακριτική και όμορφη Κομοτηνή» τόνισε ο ίδιος κλείνοντας κάνοντας λόγο για ένα υπερσύγχρονο κτίριο με αναβαθμισμένες υποδομές, οι οποίες, όπως υπογράμμισε, «πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση των σχέσεων της Τράπεζας με εσάς τους πελάτες μας, σχέσεις αμφίδρομες που στηρίζονται σε αξίες και σταθερές που όχι μόνο δεν ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου αλλά εξελίσσονται και επαναβεβαιώνονται με κάθε ευκαιρία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.