Κυριε Προεδρε…μας κακομαθαινετε!

Το ΄χουμε δει να επαναλαμβάνεται και στο παρελθόν, πιο πρόσφατα στην επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, εξού και δεν μας προκαλεί πλέον εντύπωση, γιατί αν περιμέναμε να αποτελεί εικόνα της καθημερινότητας της πόλης μας άνευ «υψηλών προσκεκλημένων» θα μέναμε με το παράπονο. Ο λόγος για τις εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Δημοκρατίας όπου και θα πραγματοποιηθεί η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 14ης Μαΐου στην οποία θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
 
Τα συνεργεία του Δήμου πήραν μπρος από τις αρχές της εβδομάδας προσφέροντας σε εμάς τους περιοίκους της γειτονιάς εικόνες σχεδόν (εξηγήσαμε γιατί προηγουμένως) πρωτόγνωρες. Τα φυτά που βρίσκονται στο διαχωριστικό του δρόμου «κουρεύτηκαν» καλλωπίστηκαν και γενικότερα ανανεώθηκαν με αφορμή την επικείμενη άφιξη του ΠτΔ, με το αποτέλεσμα για όσους μεγαλώσαμε και ζούμε στη γειτονιά, το αποτέλεσμα να είναι έως και εντυπωσιακό.
 
Δια του λόγου τούτου δράττομαι της ευκαιρίας να προτείνω στον ΠτΔ να διαθέσει λίγο χρόνο παραπάνω στην Κομοτηνή και να διέλθει από κεντρικές αρτηρίες της πόλης και συγκεκριμένα σημεία που μπορούμε να υποδείξουμε, όπως για παράδειγμα το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, το Πάρκο της Περιφέρειας, τη γειτονιά του Πανθρακικού Σταδίου κ.ο.κ., μπας και δούμε τις κοσμογονικές αλλαγές που τόσο επιθυμούμε ως πολίτες, αυτές του καλλωπισμού και της καθαριότητας, να γίνονται πραγματικότητα.
 
Δεν θα κακομάθουμε! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.