Κυριακατικα ραντεβου στη φυση

Κυριακές με ορεινή πεζοπορία, γυμναστική, χορό, χαλάρωση με τσάι και καφέ στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κατασκηνωτικού Κέντρου «Γ.Παπαδριέλλης» στην Πάνδροσο, προτείνει και φέτος το χειμώνα, ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης Κομοτηνής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει και δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων προς τις κατασκηνώσεις, υλοποιήθηκε και πέρσι με ικανοποιητική συμμετοχή δημοτών, κύρια της τρίτης ηλικίας, όπως δήλωσε στον «ΠτΘ» ο Διευθυντής του ΔΟΝΑ κ. Γιώργος Βασιλειάδης.

Λόγω του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε φέτος, για συνέχιση του προγράμματος, από δημότες και φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ο ΔΟΝΑ προχώρησε στην οργάνωση των κυριακάτικων αποδράσεων στη φύση, οι οποίες αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Στις συναντήσεις μετέχουν και γυμναστές προτρέποντας τους συμμετέχοντες να ασκηθούν αλλά υποδεικνύοντας ταυτόχρονα ασκήσεις γυμναστικής και χαλάρωσης, σε όσους το επιθυμούν.

Ο ΔΟΝΑ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες να λάβουν μέρος στις δράσεις του προγράμματος, αξιοποιώντας εναλλακτικές προτάσεις διαφυγής από την καθημερινότητα.

Ν.Δ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.