Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: ΠΑΟΚ Κοσμιου και Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου το ζευγαρι του τελικου

Τι έγινε στους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης

Χθες Τετάρτη  22/2 διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης από τους οποίους  προέκυψε το ζευγάρι του τελικού της 18ης Μαρτίου που θα είναι Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-1

Στο γήπεδο των Ασωμάτων ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κατάφερε να ανατρέψει το 3-1  υπέρ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου του πρώτου αγώνα και με σκορ 2-0 πήρε  την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
 
Αγωνιστικά ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, πιέζοντας από την αρχή και στο 3΄θα κερδίσει πέναλτι  σε ανατροπή εντός περιοχής του Αντωνιάδη από τον Πλασταρά. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μυστρίδης ευστοχώντας για το 1-0.
 
Από εκεί  και πέρα οι φιλοξενούμενοι  ανέβηκαν ψηλά και πίεσαν για την ισοφάριση  χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57΄ο Μέγας Αλέξανδρος θα πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Γιαννακιτσίδης από τα δεξιά εκτέλεσε φάουλ  η μπάλα πέρασε  από όλους και ο Αντωνιάδης με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ πρόκρισης.
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος πηγαίνει ξανά σε τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης μετά από τρία χρόνια καθώς το 2014 είχε κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζοντας τη Δόξα Σώστη με 3-0.

Σπάρτακος Αγίων θεοδώρων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-2 

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου από νωρίς έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες του Σπάρτακου καθώς άνοιξε το σκορ στο 6΄με τον Στοΐνοβιτς .
 
Στο 32΄οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με κεφαλιά του Κόγιου.
 
Στο 83΄για τους φιλοξενούμενους ο Στοΐνοβιτς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αμέτ Ερκάν, κάνοντας το 1-2 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς  και έστειλε την ομάδα του στον τελικό του κυπέλλου.
 
Η ομάδα του Κοσμίου επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου μετά από δύο χρόνια, όταν, το 2015, είχε ηττηθεί από την Δόξα Προσκυνητών με 2-1.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.