Κυπελλο Ελλαδος: Παναιτωλικος – Πανθρακικος 1-0.

Ήττα στο Αγρίνιο με πέναλτι-φάντασμα

Για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος ο Πανθρακικός στο Αγρίνιο ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-0.
Ο Πανθρακικός δικαίως έχει παράπονα από την διαιτησία καθώς το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή Πουλημά.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν κακό, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο και τον Πανθρακικό ουσιαστικά  να μην απειλεί  σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό, ο διαιτητής Πουλημάς έδωσε πέναλτι υπέρ του βλέποντας χέρι του Ρουσσάκη, το οποίο όμως έγινε εκτός περιοχής.
Ο Ουάρντα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0.
Στο 25΄για τον Πανθρακικό ο Κουσίδης προσπάθησε να απειλήσει αλλά το μακρινό του σουτ δεν βρήκε στόχο.
Στο 39΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 αλλά το δυνατό σουτ του Λεντέσμα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη.
Στο 44΄και πάλι για τον  Παναιτωλικό ο Ουάρντα έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
 
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά, με τις φάσεις εκατέρωθεν να είναι ελάχιστες. Προσπαθώντας να δώσει ώθηση στην ομάδα μας, ο Κώστας Ανυφαντάκης έκανε συνολικά τρεις αλλαγές, με τους Μπεκατώρο, Γκιντίδη και Φουρκάν να αντικαθιστούν τους Κουσίδη, Πετρούση και Ρομπέρ. Μάλιστα, οι Γκιντίδης και Φουρκάν, δύο παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, πραγματοποίησαν, έτσι το επαγγελματικό τους ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα.
Ο Παναιτωλικός θα έχει μια καλή ευλαρία στο 64΄όταν ο Ουάρντα έκανε την σέντρα με  τον  Τομανέ να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (70' Βασιλούδης), Ουάρντα (75' Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (62' Κουτρουμάνος), Τομανέ.
 
Πανθρακικός (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πετρούσης (67' Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (76' Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63' Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός.
 
Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο
1. Ατρόμητος 3 (1-0)
2. Πανθρακικός 3 (3-1)
3. Παναιτωλικός 3 (1-1)
4. Καλλιθέα 0 (0-3)α

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.