Κυνικη ραψωδια η αιτημα περι αλλαγης του νομου περι των αδεσποτων!!!

Προς τους βουλευτές του νομού Ροδόπης

Κυρία διευθύντρια,
 
Με τον έναν ή τον άλλο αδιέξοδο τρόπο, η πόλη, η Κομοτηνή, συνεχίζει στα γνωστά της τερτίπια χωρίς να προάγεται ουδέν και χωρίς να επιλύνεται κανένα πρόβλημα.
 
Ακολουθεί καταλεπτώς την πορεία της χώρας. «Εμείς δουλειά δεν έχουμε αλλιώς καλοπερνάμε», έτσι λέγανε τα παλιά χρόνια στην πόλη που γεννήθηκα. 500.000 νέοι επιστήμονες φύγανε στο εξωτερικό, οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα κλείνουν η μια μετά την άλλη, κατά τ’ άλλα όλα είναι καλά κι ωραία, και στην Κίνα πηγαίνουμε για επενδύσεις, και εμείς οι ροδοπίτες καταφεύγουμε στη θάλασσα για δροσιά!!!
 
Όλα καλώς καμωμένα λοιπόν, και μαζί τους και το ζήτημα των αδέσποτων στην πόλη, που ο διάλογος που πήγε ν’ ανοίξει έκλεισε μονομιάς, μετά τη διαδήλωση της Φιλοζωϊκής, λες και το πρόβλημα λύθηκε!!!
 
Αμ, δεν λύθηκε, και για τα αδέσποτα που αποδίδονται στο «φυσικό» τους περιβάλλον- αν είναι ποτέ δυνατόν φυσικό τους περιβάλλον να είναι ο αστικός χώρος- ζούμε πλέον εφιάλτες!!!Εφιάλτες που προκύπτουν ιδιαίτερα τις νύκτες στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία και στον χώρο πέριξ του κεντρικού πάρκου της πόλης μας, όπου τα διψασμένα και πεινασμένα ζώα αγεληδόν ουρλιάζουν, γαβγίζοντας απεγνωσμένα τα βράδια, σε τέτοιο βαθμό που ο δικός τους εφιάλτης επιβίωσης να γίνεται δικός μας!!!
 
Δευτέρα βράδυ έτσι προχθές, ξημέρωμα Τρίτης, δουλεύοντας βράδυ και με τα παράθυρα ανοικτά ήταν σαν να ζούσαμε, και να ζούσαν τα ζωντανά, την κόλαση του Δάντη!!! Τόσο γάβγισμα, τόσος αλληλοσπαραγμός!!!
 
Επειδή το πράγμα δεν πάει άλλο και επειδή όλα τα ζωντανά του Θεού έχουν ψυχή μήπως οι βουλευτές του νομού μας, οι κ.κ. Μουσταφά, Καραγιουσούφ και Ιλχάν, που σήμερα, λόγω μπαϊράμ, γιορτάζουν κιόλας, θα μπορούσαν να επιφορτισθούν την ευθύνη να θέσουν το θέμα της αλλαγής και του εκσυγχρονισμού του νόμου για τα αδέσποτα; Μήπως δηλαδή μπορεί να κάνουν κάτι για να τελειώσει ο εφιάλτης; Προβλέποντας αυστηρότατες ποινές και για τους ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων που τα εγκαταλείπουν; Προβλέποντας συγχρόνως ότι όπου ως φυσικό τους περιβάλλον θεωρείται ο αστικός χώρος να υπάρχουν δημόσιες ποτίστρες και ταϊστρες κι ακόμη να υπάρχει ρητά προσδιορισμένος αριθμός των αδέσποτων που μπορούν σε χώρους της πόλης-τι νεωτερισμός!!!- να συντηρηθούν;
 
Κύριοι βουλευτές, θα το πράξετε; Θα μας λυτρώσετε έτσι και θα λυτρώσετε και τα ζωντανά που περνούν τα πάνδεινα στην Κομοτηνή. Επιβάλλοντας τσιπάρισμα για όλα ανεξαίρετα τα ζώα και κυρίως ποινές για ιδιοκτήτες που τα παρατούν και τα κακομεταχειρίζονται…
 
Για τους άρρωστους, τους σαδιστές ζώων και τους φολατζήδες, φυλακή απ’ευθείας χωρίς κανένα ελαφρυντικό!!!
 
Με τιμή
Ο Δαίμων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.