Κυματιστη… ασφαλτοστρωση

Μετά από σχεδόν έναν μήνα, χθες ασφαλτοστρώθηκε και το τελευταίο κομμάτι του δρόμου που περνάει μπροστά από το Kosmopolis. Η εξέλιξη σήμανε μεν τη λήξη της ταλαιπωρίας και των κινδύνων για τους διερχόμενους οδηγούς και τους περιοίκους, παρά ταύτα η ανακούφιση, που προκάλεσε, δεν κράτησε για πολύ.
 
Και τούτο, διότι το έργο δεν άργησε να διαψεύσει τις προσδοκίες όσων χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο δρόμο μετά από την ασφαλτόστρωση των πρώτων τμημάτων του.

Πολλοί αναγνώστες μας έκαναν λόγο για προχειροδουλειά εκ μέρους των συνεργείων του εργολάβου, προβλέποντας ότι το οδόστρωμα σύντομα θα επανέλθει στην ίδια ή και σε χειρότερη από ό,τι ήταν πριν κατάσταση. Ορισμένοι μάλιστα επιστράτευσαν το χιούμορ, για να σχολιάσουν καυστικά την ποιότητα του έργου, παρομοιάζοντας το οδόστρωμα με τα κυματιστά πατατάκια γνωστής μάρκας.
 
Όπως και να ‘χει, πάντως, οι υπηρεσίες του δήμου Κομοτηνής, πριν προβούν στην παραλαβή του συγκεκριμένου έργου, οφείλουν να ελέγξουν την ποιότητα της δουλειάς, που έχει γίνει…Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.