Κυκλοφορησε το πρωτο τευχος του τριμηνιαιου δελτιου του Συνδεσμου Βιομηχανων νατολικης Μακεδονιας και Θρακης

Την έκδοση του πρώτου τεύχους του τρι-μηνιαίου Δελτίου του πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, λίγο πριν από την έναρξη της περιόδου των εορτών, επιχειρώντας την πραγμάτωση ενός εκ των στόχων του, που –πρωταρχικώς και ουσιαστικώς- αναφέρεται στη βελτίωση της επικοινωνίας της διοίκησης με τα μέλη, αλλά και εν γένει με την Περιφέρειά μας.

Με έντονα δημιουργική διάθεση, ο στενός πυρήνας των στελεχών του Συνδέσμου εργάστηκε δυναμικά για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, ελπίζοντας στη θετική ανταπόκριση, αφενός των μελών του και αφετέρου του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου και ιδιαίτερα των φορέων στους οποίους ο καθένας οργανωτικά ανήκει.

Δεδομένου ότι η παρούσα εκδοτική προσπάθεια βρίσκεται σε πρώιμα στάδια και προφανώς εμπεριέχει κάθε λογής ατέλειες και ημαρτημένα, υπογραμμίζετεαι,ότι η ύπαρξη και κυκλοφορία του εντύπου, σε καμία περίπτωση, δεν στοχεύει σε εν γένει υποκαταστάσεις ή ανταγωνισμό. Γνώμονας δράσης της ομάδας εργασίας του Δελτίου ήταν η γνήσια δημιουργική διάθεση και ταυτόχρονα ο συλλογικά εποικοδομητικός χαρακτήρας.

Ως εκ τούτου, η εκδοτική ομάδα του εντύπου θα δέχεται με ιδιαίτερη χαρά κάθε πρόταση, άποψη και κριτική, ούτως ώστε στο μέλλον να βελτιωθεί η εικόνα, το περιεχόμενο και ο σκοπός υπάρξεως του Δελτίου, γεγονός που, κατ’ επέκταση, θα συνέβαλε στην καλύτερη – αποτελεσματικότερη επικοινωνία του με το εξωτερικό περιβάλλον και στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, εντός των ορίων της πλέον αναπτυξιακά νευραλγικής μας Περιφέρειας.

Τέλος, μερικοί από τους επιπλέον σκοπούς – στόχους αυτής της εκδόσεως είναι το «ΔΕΛΤΙΟ ΣΒΑΜΘ» να αποτελέσει έναν φορέα προβολής και διεκδίκησης αιτημάτων, σημείο ενημέρωσης, θέσεων και προτάσεων, βήμα γόνιμου διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων και, επίσης, η ύπαρξη και κυκλοφορία του να αποτελέσει ένα επιπρόσθετο «καταλύτη», όσον αφορά στη Διάχυση Ανάπτυξης που χρειάζεται αφενός η Περιφέρειά μας και αφετέρου η ευρύτερη Επικράτεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.