Κυκλοφορησε ο φετινος Οδηγος Αποκριων του «ΠτΘ»

Με το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων της πόλης αλλά και χρηστικές οδηγίες για να ζήσετε τις φετινές αποκριές στο έπακρο

Ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, κυκλοφόρησε και φέτος ο πολύπτυχος «αποκριάτικος» οδηγός της πόλης, τον οποίο κρατούν ήδη στα χέρια τους, το σύνολο των αναγνωστών του «ΠτΘ», και περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους σε κεντρικά σημεία της Κομοτηνής, όπως το ΚΤΕΛ ν.Ροδόπης αλλά και στο σύνολο των ξενοδοχείων.

Και αυτό καθότι πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό των καρναβαλικών εκδηλώσεων αλλά και των όσων έχει να προσφέρει η πόλη μας, κατά την περίοδο των αποκριών, αρχής γενομένης από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνή, καθώς και πληθώρα προτάσεων των επιχειρηματιών της πόλης για διασκέδαση, καλό φαγητό αλλά και ποτό.

Ένας χρηστικός οδηγός, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του «Παρατηρητή της Θράκης»  και  τη στήριξη των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων  της Κομοτηνής, τόσο για τους επισκέπτες που αναμένεται να προσελκύσει η πόλη μας, την περίοδο αυτή –αυτός είναι ο στόχος άλλωστε που έχουν θέσει τόσο οι φορείς που προΐστανται της πρωτοβουλίας των αποκριάτικων εκδηλώσεων, όσο και οι επιχειρηματίες που ενέταξαν στο πρόγραμμά τους πληθώρα εκδηλώσεων με αφορμή την αποκριά– όσο και για τους ίδιους τους Κομοτηναίους και τους φοιτητές, που μπορούν μέσα σε αυτόν να βρουν πληροφορίες τόσο για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την Ξάνθη, η οποία ένεκα των αποκριών αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών όσο και για τα προγραμματισμένα live της περιόδου, όπως τα live των Άντζελα Δημητρίου, Γιάννη Οικονομίδη και Μανώλη Λιδάκη.

Με προτάσεις ωστόσο και για την «μετά» αποκριών περίοδο… ήτοι της Σαρακοστής και την περίοδο της νηστείας, που ακολουθεί του «ξεφαντώματος».
Αναζητείστε τον,  και «ξεφαντώστε»!!!  Πόλη, επιχειρηματίες και πολίτες έχουν ήδη σχεδιάσει και διαθέτουν  όλα τα απαραίτητα συμπαρομαρτούντα  προς τιμήν της ανεμελιάς της αποκριάς!!! Η νηστεία γαρ έπεται!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.