Κυκλοφοριακο «κομφουζιο» απεναντι απο το Σπαθι, με τους δυο πρωταγωνιστες να «εισπραττουν» κι απο κατι!

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» δημιουργήθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Κομοτηνής και μάλιστα σε ένα από τα συνήθη ύποπτα σημεία, απέναντι από το Σπαθί, παραπλεύρως του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Πρωταγωνιστές στο περιστατικό, που δοκίμασε για αρκετά λεπτά τα νεύρα των διερχόμενων οδηγών, ήταν οι οδηγοί των δύο οχημάτων, που απεικονίζονται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία,  δηλαδή του σταθμευμένου-«παρατημένου» ΙΧ αυτοκινήτου και του λεωφορείου, που επιχειρούσε να διέλθει από το σημείο, με κατεύθυνση προς το δημαρχιακό μέγαρο. Από τη μια ο οδηγός του επιβατηγού οχήματος φαίνεται πως είχε απομακρυνθεί από το σημείο, αγνοώντας επιδεικτικά το ενδεχόμενο να προκαλούσε πρόβλημα στην κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.  Από την άλλη, όμως, και η διστακτικότητα που επέδειξε ο οδηγός του λεωφορείου κρίνεται ως έναν βαθμό υπερβολική, αν λάβουμε υπόψιν το πλάτος του ελεύθερου οδοστρώματος που είχε στη διάθεσή του για να προσπεράσει το σταθμευμένο όχημα.

Εντέλει, μετά από τα διαδοχικά κορναρίσματα, στα οποία επιδόθηκε ο τελευταίος, στο σημείο εμφανίστηκαν άνδρες της Τροχαίας, για να δώσουν τέλος στο αδιέξοδο. Υπό τις οδηγίες τους, ο οδηγός του λεωφορείου κατάφερε να προσπεράσει το σταθμευμένο όχημα και να συνεχίσει την πορεία του, προκαλώντας πάντως και ορισμένα περιπαικτικά σχόλια πολιτών, που παρακολουθούσαν το όλο περιστατικό. Την ίδια στιγμή, στο παρμπρίζ του «παρατημένου» αυτοκινήτου, ο κάτοχος του οποίου δεν είχε εμφανιστεί έως τότε στο σημείο, τοποθετούταν μια… ωραιότατη κλήση, με το πρόστιμο που αναλογούσε στη συγκεκριμένη παράβαση… Θ.Σ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.