Κρουσμα κορωνοιου στον ΑΟ Ξανθης και αναβολη του μπαραζ

Ορίστηκε για την Τετάρτη η αναμέτρηση με τον Απόλωνα Σμύρνης

Δεν θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 το πρώτο μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς μέλος της ξανθιώτικης αποστολής βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου το ματς έπρεπε να αναβληθεί.

Το κρούσμα ΔΕΝ αφορά μέλος των 17 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας και βάσει του νεόυ υγειονομικού πρωτοκόλλου που μόλις την Παρασκευή εκδόθηκε από την ΓΓΑ, θεωρητικά θα μπορούσε και να μην αναβληθεί.

Ωστόσο από την ΕΠΟ φέρονται να έλαβαν την απόφαση να υπάρξει αναβολή και αναλόγως των αποτελεσμάτων των έκτακτων τεστ που θα γίνουν στην ομάδα της Ξάνθης, το ματς καταρχήν επαναπρογραμματίζεται για την Τετάρτη στις 8.00 το βράδυ στα Πηγάδια.

Η ΠΑΕ Ξάνθη σε κάθε περίπτωση δήλωνε έτοιμη να αγωνιστεί αλλά και να διοργανώσει τον αγώνα. Η ουσία ομως ειναι ότι αναβάλλεται και πάει για την Τετάρτη, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που αναφέρεται σε απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ μεταξύ Α.Ο. Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 20.00, καθώς-όπως έγινε γνωστό από τον Α.Ο. Ξάνθης- βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό δείγμα μέλους της αποστολής της ομάδας».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.