Κρισιμη η κατασταση του αστυνομικου που επιχειρησε να αυτοκτονησει

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, με «βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και απώλεια εγκεφαλικής ουσίας», ο 26χρονος αστυνομικός Απόστολος Τσίτσιος, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Η υγεία του νεαρού αστυνομικού δεν παρουσιάζει σημεία ανάκαμψης, παρά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από νευροχειρούργο, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Ε. Κοϊμτζόγλου στον «ΠτΘ». Ο 26χρονος βρίσκεται «υπό μηχανική υποστήριξη» και παρακολουθείται στενά από τους θεράποντες ιατρούς της Μονάδας.

Η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του νεαρού αστυνομικού, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην κοινωνία της Κομοτηνής.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο φημολογείται ότι ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και άφησε σημείωμα στο οποίο ζητούσε από τους οικείους του να τον συγχωρέσουν για την πράξη του.

«Υποδειγματικό» αστυνομικό και εξαιρετικό άνθρωπο, χαρακτήρισαν τον Απόστολο Τσίτσιο οι συνάδελφοι του, δηλώνοντας παράλληλα συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός. Από την ημέρα του συμβάντος, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ντομάζης όσο και πολλοί αστυνομικοί, ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του, επιδιώκοντας παράλληλα να στηρίξουν και την οικογένεια του Απόστολου Τσίτσιου στις δύσκολες στιγμές που περνά.

Νατάσσα Δοσεμετζή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.