Κριμα ρε Δοξα!

Δόξα Προσκυνητών - Ορφέας Ξάνθης (+Gallery)

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ'΄εθνικής κατηγορίας η Δόξα Προσκυνητών υποδέχθηκε τον Ορφέα Ξάνθης με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 1-2 της ομάδα της Κομοτηνής.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλευαν αρκετά τις ενέργειες και των δύο ομάδων και αυτή ήταν και η βασική αιτία της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με διάθεση να τρέξει και να δημιουργήσει ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Ορφέα που έδειχνε κάπως “μουδιασμένος” στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Το καλό momentum των πρώτων λεπτών της αναμέτρησης κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Σιχλιμοίρης που μετά από πάρε-βάλε πάσα του Βάσκου έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η χαρά όμως του γκολ δεν κράτησε πολύ και τρία λεπτά αργότερα ο Ορφέας Ξάνθης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έφτασε στην ισοφάριση με τον Χίντ που με όμορφη κεφαλιά έφερε στα ίσια το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα έψαχνε τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο και στο 55' ο Βάσκος έχασε απίστευτη ευκαιρία για να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του όμως ο Ρούφος με σωτήρια επέμβαση είπε όχι στην κοντινή προβολή του Βάσκου διατηρώντας το 1-1.Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62' μόλις στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να φτάσουν στην ολίκη ανατροπή και πάλι με τον Χίντ Ιμέρ που με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Στην συνέχεια η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη δεν το έβαλε κάτω και άσκησε μεγάλη πίεση προς τον Ορφέα χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες  για να φτάσει στο 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 82' ο διαιτητής Τζουμαλάκης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπουνταγκίδη και με 8 λεπτά να απομένουν η Δόξα είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, που όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καθώς ο Ορφέας έκανε καλή διαχείριση αποτελέσματος φεύγοντας με το διπλό από την Κομοτηνή.

Πλέον ο Ορφέας Ξάνθης βρίσκεται  στο +4 από τους Προσκυνητές που παρέμειναν στους 11 βαθμούς και από δω και πέρα κάθε ματς θα είναι τελικός για την προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
9' Ο Μόσχος έδωσε ωραία παράλληλη  πάσα στο πρώτο δοκάρι με τον Δραγανίδη να “πιάνει” την προβολή όμως ο Ρούφος με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν.
10' Εκτέλεση φάουλ του Δραγανίδη με τον Καραγιαννίδη να σουτάρει με τη μία εντός περιοχής και να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.
16' Σέντρα του Καραγκιόζη από τα δεξιά με τον Χίντ να παίρνει την κεφαλιά όμως αυτή να περνάει άουτ.
23' Ωραίος συνδυαδμός μεταξύ Βάσκου και Δραγανίδη με τον τελευταίο να χάνει απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αστοχώντας ανενόχλητος μέσα από την περιοχή.
27' Σουτ εντός περιοχής από τον Τορομανίδη με τον Νικολίτσα να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση και να εισπράττει το χειροκρότημα της κερκίδας.
35'ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ.Ωραία κούρσα του Βάσκου από τα δεξιά που βγάζει ωραία παράλληλη πάσα στο δεύτερο δοκάρι με τον Σιχλιμοίρη να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με κοντινή προβολή.
36' Σέντρα Χίντ από τα αριστερά με τον Καραγκιόζη να “πιάνει” το πλασέ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
38' ΓΚΟΛ.Έπειτα από κόρνερ του Τορομανίδη ο Χίντ με κεφαλιά έφερε στα ίσια το ματς.
45' Από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Πασχαλάκης με ωραίο σουτ υποχρέωσε  τον Νικολίτσα σε μια πολύ ωραία επέμβαση.
55' Φάουλ του Σιχλιμοίρη προς την μικρή περιοχή του Ορφέα με τον Βάσκο να “πίανει” εξ επαφής προβολή όμως να νικιέται από τον Ρούφο που με σωτήρια επέμβαση κράτησε το 1-1.
62' ΓΚΟΛ. Ο Χιντ Ιμέρ με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή βάζει μπροστά στο σκορ τον Ορφέα Ξάνθης.
63' Σουτ του Τρίχα από πλάγια θέση με τον Ρούφο να μπλοκάρει εύκολα.
82΄ Κόκκινη στον Μπουνταγκίδη δείχνει ο διαιτητής Τζουμαλάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών(Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος(75' Πατούλιας), Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας(70' Ζηνώνος), Βελή Μεμέτ, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Φαρμάκης(75' Γιαννακίδης).

Ορφέας Puma Ξάνθης(Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Πασχαλάκης(78' Κατρανίτσας), Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Σ., Τορομανίδης, Χίντ(93' Χατζηπάλας), Καραγκιόζης(95' Τσιλιγγίρης), Μουμίνογλου(89' Ξαντινίδης).

Το Pregame της αναμέτρησης

Δηλώσεις Γιάννη Πουρλιάγκα τεχνικού διευθυντή της Δόξας προσκυνητών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.