Κρατουν ζωντανους τους οικισμους τα περιφερειακα ΚΑΠΗ

Την πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Αιγείρου μαζί με εξυπηρετούμενους από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Αιγείρου»

Ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά τα μέλη του ΚΑΠΗ Αιγείρου και οι εξυπηρετούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι Αιγείρου» αποτέλεσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτάς τους την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στο χώρο του ΚΑΠΗ Αιγείρου.
 
Το ΚΑΠΗ αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μέλη του, σημείωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Κέντρο Μέριμνας καιΑλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής» κ. Γιάννης Γκαράνης, και ιδιαίτερα τα περιφερειακά ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής.
 

Συνολικά τα ΚΕΜΕΑ, πέρα του 1ου και 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, έχει το ΚΑΠΗ Θρυλορίου, Γρατινής, Καλλίστης και Νέου Σιδηροχωρίου, τα οποία κάνουν τις ίδιες δράσεις που γίνονται και σε αυτά της Κομοτηνής.
 
«Προσπαθούμε μέσω του “Βοήθεια το Σπίτι” να έχουμε και τις αναλύσεις διάφορων εξετάσεων, τους γιατρούς που γράφουν τα φάρμακά τους, διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται και προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε ό,τι γίνεται στην πόλη ακόμα και οι ομιλίες με γιατρούς», υπογράμμισε ο κ. Γκαράνης εξηγώντας πως με αυτόν τον τρόπο «κρατάμε ζωντανά τα χωριά, ενώ εντάσσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, ώστε να μην μείνει κανένας εκτός».
 

Να υπενθυμίσουμε πως οι δράσεις των περιφερειακών ΚΑΠΗ επεκτείνονται συνεχώς, και πέρυσι είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα για κολύμπι στη θάλασσα που διοργανώνει πλέον κάθε χρόνο το ΚΕΜΕΑ, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφτούν οργανωμένα την παραλία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.