«Κουρσα» με προορισμο… μια αναπαυλα διασκεδασης

Για τους οδηγούς των Ραδιοταξί Κομοτηνής και τις οικογένειές τους

Το δρομολόγιό τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε προορισμό το ξενοδοχείο «Chris& Eve», για μια ανάπαυλα ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, μακριά από τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ο λόγος για τους οδηγούς των ραδιοταξί της πόλης μας, μέλη του συνεταιρισμού ραδιοταξί Κομοτηνής «EuroTaxi», οι οποίοι άφησαν για λίγες ώρες το τιμόνι, τράβηξαν το «χειρόφρενο» και έκοψαν τη βασιλόπιτά τους, σε συναδελφικό κλίμα και παρέα με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και του φιλικού τους περιβάλλοντος.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «εμείς τα βράδια κοιμόμαστε ήσυχοι, γιατί εσείς περιφέρεστε και φυλάτε την πόλη». «Αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά το λέω μέσα από την καρδιά μου», συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.

Αναστάσιος Μουζούκης

«Συνεχίζουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε και για εμάς και για την τοπική κοινωνία»

Στον χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος των ραδιοταξί Κομοτηνής, κ. Αναστάσιος Μουζούκης, έκανε αρχικά έναν σύντομο απολογισμό του ενός χρόνου λειτουργίας του Συνεταιρισμού «Eurotaxi», που τον βρίσκει να έχει στους κόλπους του συνολικά 70 οχήματα και 85 μέλη. «Ο μεγάλος αυτός στόλος μάς καθιστά στην πόλη το πιο εξυπηρετικό ταξί», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μουζούκης, ενώ αναφερόμενος στον κύκλο εργασιών που είχε ο συνεταιρισμός την περασμένη χρονιά, υπενθύμισε τη σημαντική συνεργασία με το 18300, το μεγαλύτερο δίκτυο ραδιοταξί στην Ελλάδα, αλλά και τις δράσεις και πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο και με αντικείμενο τη στήριξη συλλόγων, ιδρυμάτων, αλλά και σχολείων της περιοχής. «Αυτά γίνονται σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς και αυτή η βοήθεια, που προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, είναι ουσιαστικά από το υστέρημά μας», επισήμανε ο κ. Μουζούκης, για να διαβεβαιώσει ωστόσο ότι «συνεχίζουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε και για εμάς και για την τοπική κοινωνία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.