Κουλουμα στο Μεσοχωρι
Ο οικισμός του Μεσοχωρίου, αποτέλεσε φέτος έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των κατοίκων της Ροδόπης, που θέλησαν να εκδράμουν στη φύση την Καθαρή Δευτέρα.
Ο Δήμος Κομοτηνής και η ΔΕΠΑΚ οργάνωσαν και φέτος εορταστική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού. Όσοι έσπευσαν- περί τους 4000 κόσμου υπολόγισαν μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, μέχρι νωρίς το μεσημέρι, γεύτηκαν παραδοσιακή φασολάδα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος Μεσοχωρίου, νηστίσιμα εδέσματα και κρασί.
Η ορχήστρα του Δήμου Κομοτηνής υπό τη διεύθυνση του Ηλία Ιωαννάκη, παρουσίασε παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια, απογειώνοντας το κέφι. Ο χορός και το τραγούδι διήρκησε μέχρι αργά το απόγευμα.
Ν.Δ
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
