Κουφοντινας : Μαζικη παρεμβαση στα social media Σακελλαροπουλου – Μητσοτακη

Χρήστες των social media κατέκλυσαν τις σελίδες της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ζητώντας άμεση παρέμβασή της

Μια ακτιβιστική δράση αναπτύχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας με αφορμή τη συνέχιση της απεργίας πείνας και δίψας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χρήστες των social media κατέκλυσαν τις σελίδες της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ζητώντας άμεση παρέμβασή της για να λυθεί νομικά το ζήτημα, ενώ αντίστοιχη παρέμβαση έχει γίνει και στο προφίλ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων αναπτύσσεται με κόσμιο τρόπο, με τους πολίτες να ζητούν από την κ. Σακελλαροπούλου να λάβει θέση με τον θεσμικό της ρόλο αλλά και ως νομικός, για να μην έχει η χώρα μας τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας. Αίτημά τους είναι να σταματήσουν οι επιλεκτικές διακρίσεις που αναιρούν την έννοια του Κράτους Δικαίου, διαμορφώνοντας ένα Κράτος εκδικητικό και τιμωρητικό.

Παράλληλα, πολλοί χρήστες συνεχίζουν να καταγγέλλουν πως αναρτήσεις τους σχετικές με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, λογοκρίνονται και τα προφίλ τους δέχονται «ποινές» από το Facebook.

Μπορείτε να δείτε τα σχόλια όπως αναρτήθηκαν σε ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας στη σελίδα της στο Facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.