Κοσμημα που ξερει να κοσμει…

Πρωτότυπα ασημένια χειροποίητα κοσμήματα και όχι μόνο, με φρέσκιες ιδέες, νέες συνεργασίες και προσιτές τιμές, προσφέρει στον ανανεωμένο του χώρο το κατάστημα κοσμημάτων-ρολογιών Jove (Βενιζέλου 41).

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο που μας πέρασε, ενώ ήδη έχει τύχει της καλύτερης ανταπόκρισης του κόσμου από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Πολλοί φίλοι και συγγενικά πρόσωπα της ιδιοκτήτριας Εύης Τσιρίδου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια για να μεταφέρουν τις ευχές τους, ενώ αρκετές ήταν οι συμπολίτισσές μας που αγόρασαν αντικείμενα από το κατάστημα κάνοντας «ποδαρικό»…

Μοντέρνα πρωτότυπα κοσμήματα, κυρίως, χειροποίητο κόσμημα από νέους σχεδιαστές, όπως η Αφροδίτη Γούλα, η Κατερίνα Κρινή, ο Δημήτρης Ανυφαντής, Ιρίδιον, καθώς και ιταλικά κοσμήματα των εταιρειών Oltre και Epoca, προσφέρει το νέο κατάστημα Jove σε όσους αγαπάνε το κόσμημα, γενικά.

…Ένα κόσμημα είναι και το ρολόι, γι’ αυτό το νέο Jove έχει φροντίσει να φέρει τα καλύτερα κομμάτια για τους λάτρεις των ρολογιών από τις εταιρείες Michael Kors, Adidas,UZU.

Επίσης, υπάρχει και παιδικό κόσμημα σε χρυσό και σε ασήμι, παιδικά ασημένια αντικείμενα της Disney κι άλλων εταιριών, αλλά και παιδικά ρολόγια της εταιρείας Jacques Farel.

Το κόσμημα είναι μια «πινελιά» που βάζουμε για να συμπληρώσουμε το ντύσιμό μας, ειδικά, όταν θέλουμε να τονίσουμε κάποιες αποχρώσεις ή να στολίσουμε ένα απλό ντύσιμο. Η Εύη Τσιρίδου, product manager & CEO του Νέου Jove, πιστεύει ότι το κόσμημα έρχεται να συμπληρώσει το ντύσιμο. «Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ακολουθεί το ένστικτό του σ’ αυτό που θέλει να βγάλει προς τα έξω. Η μόδα μας δίνει κάποιες τάσεις, από κει και πέρα μπορούμε να ακολουθούμε και μπορούμε να τις προσαρμόσουμε στον εαυτό μας, γιατί είναι ό,τι καλύτερο, γιατί μας ταιριάζει και νιώθουμε κι εμείς καλά. Μπορεί να φοράει κανείς κάτι πάρα πολύ απλό, ειδικά, μια γυναίκα που μπορεί ακόμα και μ’ ένα κόσμημα να κάνει πιο όμορφη και προσεγμένη την εμφάνισή της καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας».

Μετά από 15 χρόνια που η κ. Τσιρίδου ασχολείται με το αντικείμενο πλάι στη μητέρα της, αποφάσισε να ανακαινίσει πλήρως το χώρο φέρνοντας καινούρια πράγματα «για να βγάλουμε ένα νέο, πιο φρέσκο πρόσωπο προς τα έξω». Κι απ’ ό,τι φαίνεται η προσπάθειά της ήταν καίρια , καθώς το κατάστημα ήδη έτυχε θετικότατης ήτοι ενθαρρυντικής ανταπόκρισης από πλευράς του κόσμου, από την Μ. Παρασκευή που άνοιξε μέχρι και σήμερα. «Νομίζω ότι άρεσαν τα πράγματα, άρεσε η αλλαγή του χώρου τόσο στους παλιούς πελάτες όσο και σε νέους που ήρθαν να δουν τι ακριβώς έχουμε».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.