Κορυφωθηκαν με επιτυχια στις Σαπες οι εκδηλωσεις του “Πολιτιστικου Αυγουστου”

Με την παρουσίαση της θεατρικής συμπαραγωγής των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής και Σερρών «η Βεγγέρα» κορυφώθηκαν, με επιτυχία, την Παρασκευή 31 Αυγούστου, οι φετινές εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Αυγούστου» που οργάνωσαν ο Δήμος Σαπών και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης με την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Εκατοντάδες κόσμου, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την επιτυχημένη παράσταση, που παρουσιάστηκε στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σαπών «Δημήτρης Τσετινές», σε σκηνοθεσία του Νίκο Αρμάου και με την συμμετοχή γνωστών ηθοποιών.

Το θεατρόφιλο κοινό που συγκεντρώθηκε χειροκρότησε με ενθουσιασμό το σύνολο των συντελεστών της συμπαραγωγής.

Σε δηλώσεις του με αφορμή τη λήξη του «Πολιτιστικού Αυγούστου», ο Δήμαρχος Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα και το περιεχόμενο του φετινού προγράμματος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, που επισφραγίστηκε από την ένθερμη ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και κατά τη φετινή χρονιά. Ο κ. Χαριτόπουλος επισήμανε ακόμη την βούληση του Δήμου, για την ενίσχυση των πολιτιστικών θεσμών που καθιερώθηκαν και πραγματοποιούνται στην περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.