Κοπη βασιλοπιτας 2018 για λιγους τυχερους απο τον ΕΟΣ Κομοτηνης

Στο ορειβατικό καταφύγιο του Συλλόγου σε υψόμετρο 1050 m

Μία διαφορετική, ως προς την τοποθεσία που επιλέχθηκε, κοπή βασιλόπιτας, έλαβε χώρα την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου.
 
Ο λόγος για την κοπή της βασιλόπιτας των μελών του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής, που πραγματοποιήθηκε στο ορειβατικό καταφύγιο του Συλλόγου, σε υψόμετρο 1050 m. Εκεί βρέθηκαν 15 μέλη και φίλοι του συλλόγου, αψηφώντας τις μετεωρολογικές προβλέψεις για άστατο και βροχερό καιρό οι οποίοι έφτασαν από το απόγευμα του Σαββάτου  πεζοπορώντας 1,5 ώρα από τον οικισμό της Μικρής Άδας (υψόμετρο 660μ.). Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του άστατου καιρού, αρκετοί ήταν οι φίλοι και τα μέλη του Ε.Ο.Σ. που δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το καταφύγιο εγκαίρως.
 

Τυχερή της κοπής και νικήτρια του φλουριού στάθηκε το νεότερο εγγεγραμμένο μέλος τους Ε.Ο.Σ., κ. Μαρίνα Νοσαντσέκο, η οποία και κέρδισε το δώρο που ήταν προσφορά από το κατάστημα V15 του κ. Γιώργου Βολουδάκη.  
 
Οι ορειβάτες στην συνέχεια γεύτηκαν την καταπληκτική ορειβατική φασολάδα δια χειρός του προέδρου του συλλόγου κ. Γεώργιου Πετροσιάν, ενώ απαθανάτισαν τόσο τις πολύτιμες «οικογενειακές» τους στιγμές, όσο και τις πολύτιμες εικόνες που τους χάρισε η φύση της Ροδόπης, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις επόμενες αναβάσεις του 2018.
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον συμπολίτη και μέλος του Ε.Ο.Σ Κομοτηνής κ. Ιωάννη Δαλθανάση για την ευγενική χορηγία των ειδών αρτοποιίας και τον συμπολίτη και φίλο τους Συλλόγου τεχνικό Στέφανο Μπακιρτζή για την συνδρομή του στην αποκατάσταση της ζημιάς της γεννήτριας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.